Hvordan kobler du Wallbox-RFID-kortet til din myWallbox-konto?

Du kan koble et Wallbox RFID-kort til myWallbox-kontoen din og bruke RFID-autentisering for tilgang til laderen din.

RFID-autentisering krever at laderen har Internett-tilgang for å holde informasjonen om autoriserte brukere oppdatert. Det kan ta opptil 1 eller 2 minutter før laderen oppdaterer brukerinformasjon etter en endring i myWallbox.

Important:  Please note that only the Super-Admin and Admin users can see and associate RFID cards to myWallbox accounts. Users will only see asterisks in place of their respective RFID card numbers.

LEGGE TIL ELLER MODIFISERE EN BRUKERS WALLBOX RFID SOM EN SUPERADMINISTRATOR

1. Logg inn på portalen ved å fylle inn informasjonen din, eller registrer deg dersom du ikke allerede har en konto.

1. Klikk på Brukere, og klikk så den brukeren som du trenger å redigere/legge til Wallbox RFID-kortet for.

1. I RFID-fanen, klikk på tallene for å redigere dem. Legg inn de 17 sifrene i brukerens Wallbox RFID-kort. Du finner disse tallene i nederste venstre hjørne av kortet.

1. Klikk på Lagre. Når meldingen «RFID lagret» vises har RFID-kortnumrene blitt lagret. Brukeren vil kunne autentisere laderen ved hjelp av det registrerte kortet.

LEGGE TIL ELLER MODIFISERE DITT EGET WALLBOX RFID-KORT

1. Logg inn på portalen ved å fylle inn informasjonen din, eller registrer deg dersom du ikke allerede har en konto.

1. Klikk på Profil -ikonet og deretter Innstillinger.

1. Rull ned til seksjonen for RFID . Klikk på tallene for å redigere dem, og legg inn de 17 sifrene i ditt Wallbox RFID-kort. Du finner disse tallene i nederste venstre hjørne av kortet.

1. Klikk på Lagre. Når meldingen «RFID lagret» vises har RFID-kortnumrene blitt lagret. RFID-kortet ditt er nå tilknyttet kontoen og du kan bruke det til å autentisere laderen.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 27/09/2021