Hvordan henter du ut CSV-rapporten for egen lading

1. Innledning

Wallbox gjør alltid det beste vi kan for å gi kundene de beste produktene, tjenestene og brukeropplevelsene. Et viktig bidrag til den gode brukeropplevelsen er Wallbox-appen og myWallbox.com.

Både appen og nettstedet gir deg full kontroll over ladingen. Du kan nemlig hente ut informasjon om selve ladingen, statistikk, forbruk, brukere og så videre. Slik blir det lett å holde full styring over energiforbruk og kostnadsbesparelser ved skifte til elektrisk bil.

Filtre er nyttige for å analysere laderens statistikk. Du filtrerer data ved hjelp av forskjellige filtre for å få økt innsikt i egne målinger.

Du kan også hente ut et sammendrag over alle egne ladinger gjennom Wallbox.com.

Wallbox tilbyr tre typer abonnementer på programvare: Basic, Standard og Business.

Kunder med Wallbox laster enkelt ned all informasjon om energiforbruk, kostnader, lading og historiske data i sanntid. Kunder med denne planen kan også hente ut rapporter med filtre i CSV-format etter behov. Kunder med Wallbox Business kan be om å få tilsendt et sammendrag av alle de viktigste målingene for lading som er gjort per e-post, i tillegg til det ovennevnte.

2. Generering av CSV-rapporten

Du henter ut en rapport av CSV for å få tilgang til all lading du har gjort.

1. Klikk på Statistikk i fanen til venstre.

1. Velg ladingen du vil hente ut rapporten for.

1. Klikk på Lage rapport.

den Opplæring i veggboks & Sertifisering Løsningen er en dagsopplevelse på Wallbox i Barcelona eller Madrid eller ved våre partnere… Motta en oversikt over alle produkter og tjenester fra Wallbox. Hvis du ønsker ytterligere informasjon, ikke nøl med å kontakt oss

Updated on 11/05/2021