1. Home
  2. Knowledge Base
  3. myWallbox
  4. Vanlige spørsmål
  5. Hvordan du konfigurerer en brukers PIN-kode

Hvordan du konfigurerer en brukers PIN-kode

1. Innledning

Wallbox gjør alltid det beste vi kan for å gi kundene de beste produktene, tjenestene og brukeropplevelsene. Et viktig bidrag til den gode brukeropplevelsen er Wallbox-appen og myWallbox.com.

Både appen og nettstedet gir deg full kontroll over ladingen. Du kan nemlig hente ut informasjon om selve ladingen, statistikk, forbruk, brukere og så videre. Slik blir det lett å holde full styring over energiforbruk og kostnadsbesparelser ved skifte til elektrisk bil.

Du finner informasjon om alle brukere i en gruppe eller en undergruppe på myWallbox.com. Hvis du er superadministrator for gruppen, kan du bytte brukerrollen og tildele ladere til brukere i en gruppe eller en undergruppe.

2. Konfigurering av PIN-kode for en bruker

To-trinns-bekreftelse gjennom PIN-kode gir deg muligheten til å identifisere deg selv med et personlig identifikasjonsnummer. Du må legge inn en PIN-kode (firesifret tallkode) i brukerinnstillinger på myWallbox. Denne PIN-koden forblir unik for hver bruker. Brukeren legger inn PIN-koden på laderen for å bekrefte opplading og ladingen starter. Bare Commander blant ladere har tilgang til denne funksjonen.

1. Tilgang til Brukere for gruppen din på myWallbox.com.

2. Klikk på PIN-koden for Commander som inneholder navnet ditt.

3. Legg inn en tallkode på fire tegn PIN-delen.

4. Klikk Lagre.

Ellers legger du inn eller endre PIN-koden fra delen Kontoinnstillinger øverst til venstre på skjermen.