Hvordan aktivere V2H (Vehicle to Home) for din Quasar

Vehicle to Home lar toveisladeren din for elektriske kjøretøy bli brukt for å gi strøm fra det elektriske kjøretøyets batteri til huset ditt, eller, muligens, til en annen type bygning.

Kompatible Wallbox-ladere

Nedenfor er du listen over Wallbox-ladere som er kompatible med Vehicle to Home:

• Quasar

Installasjonskrav

For å aktivere Vehicle to Home for Quasar din, må du koble den til en energimåler.

Velg energimåleren som er kompatibel med det elektriske nettverket ditt blant dem som er kompatible nedenfor:

• Carlo Gavazzi EM112 versjon PF.B*
  • Inepro PRO2 eller N1 CT

Aktivere Vehicle to Home

Følg disse trinnene for å aktivere Vehicle to Home for din Quasar:

1. Pass på at Wallbox-laderen og myWallbox-mobilappen har siste tilgjengelige versjon (du kan sjekke versjonen i Play Store eller Apple Store).
  2. Koble laderen din til via Bluetooth.
  3. Logg inn på myWallbox-appen ved å fylle inn informasjonen din, eller registrer deg dersom du ikke allerede har en konto.
  1. Velg laderen din og forbli innen dens Bluetooth-rekkevidde under alle av følgende trinn. Dersom du ikke har koblet laderen din til myWallbox-kontoen din, følg disse instruksjonene for å gjøre det.
  1. For å aktivere Vehicle to Home må du første aktivere Power Boost. Se Power Boost-artikkelen for å lære hvordan du aktiverer den.
  1. Når du har konfigurert Power Boost riktig og synkroniseringen mellom laderen og appen er ferdig (ladehjulet blir grønt), gå til Innstillinger.
  1. Klikk Oppgraderinger.
  1. Klikk så Vehicle to Home.
  1. Aktiver Vehicle to Home-funksjonen ved å stille knappen i -posisjon.
  1. I maks strøm per fase av installasjon (i ampere), spesifiser høvedstrømbryterens maks nominelle strøm. Verdien som spesifiseres må være lik eller større enn MAKS. STRØM PER FASE (i ampere) satt for Power Boost. Klikk på Lagre.

1. [CASE 1] Dersom maks strøm per fase til installasjonen er større enn Power Boost-strømmen, må du slå på forebyggende utlading-funksjonen. Når du er ferdig, klikk på LAGRE og Vehicle to Home er fullt konfigurert.
  1. [CASE 2] Dersom maks strøm per fase som er satt i Vehicle to Home er lik Power Boost strøm per fase, bare klikk LAGRE og Vehicle to Home vil bli aktivert.
  1. [CASE 3] Dersom maks strøm per fase av installering satt i Vehicle to Home er lavere enn Power Boost strøm per fase, vil du ikke kunne lagre denne konfigureringen og en feilmelding vil vises. Sett en verdi som er større enn eller like Power Boost-strømmen per fase for å aktivere Vehicle to Home.

Feilsøkingstrinn om Vehicle to Home-ikonet ikke er valgbart

1. Slå av og på strømmen på laderen,
  2. Sjekk alle kablene for korrekt installasjon,
  3. Sjekk at det brukes riktig kabeltype,
  4. Sjekk om bryteren er satt korrekt til «T» eller «NT»,
  5. Sjekk om laderens programvare  er oppdatert,
  6. Påse at du er tilkoblet via Bluetooth.

* Carlo Gavazzi EM112 versjon PF.B. Versjon PF.A er ikke kompatible.

For å vite om du eier en B-revisjon av Carlo Gavazzi, se etter følgende symboler på frontdelen av måleren:

Updated on 20/09/2021