Hvordan aktivere Power Sharing?

Du kan forbedre ladeytelsen til laderne koblet til infrastrukturen din ved å aktivere Power Sharing.

Power Sharing fordeler den elektriske energien likt mellom alle tilknyttede ladere, noe som gir en mer effektiv ladeaktivitet for alle de tilknyttede laderne.

1.Hvis du ønsker å installere mer enn fire ladere med strømdeling/Power Sharing, må du enten ha et standardabonnement (eller premium abonnement) eller en PS-lisens.

Power Sharing kan ikke brukes samtidig med Eco-Smart.

1. Kompatible Wallbox-ladere

Nedenfor finner du listen over Wallbox-ladere som er kompatible med Power Sharing:

• Pulsar Plus
  • Commander 2
  • Copper SB

2. Aktivere Power Sharing

Denne konfigurasjonsprosessen gjelder kun for primærlader. Husk at dreiebryteren til primærladeren skal stilles til 8 eller 9 og sekundære til 0.

Følg disse trinnene for å aktivere Power Sharing:

iOS kan ikke brukes når du konfigurerer Power Sharing.

1. Pass på at Wallbox-laderen og myWallbox-appen har siste tilgjengelige versjon (du kan sjekke versjonen i Play Store).
  2. Logg inn på myWallbox-appen ved å fylle inn informasjonen din, eller registrer deg dersom du ikke allerede har en konto.

Dersom laderen din er en Commander 2, kan du også konfigurere Power Sharing direkte på dens berøringsskjerm.

1. Koble laderen din til via Bluetooth.
  2. Velg laderen din og forbli innen dens Bluetooth-rekkevidde under alle påfølgende trinn. Dersom du ikke har koblet laderen din til din myWallbox account, følger du disse instruksjonene  for å gjøre det.
  3. Når laderen din og myWallbox-appen er synkronisert (ladehjulet vil bli grønt i appen din), går du til Innstillinger.
  4. Klikk på Oppgraderinger.
  1. Klikk på Power Sharing-ikonet.
  2. Indiker antall ladere som er til stede på installasjonen.
  3. I maks strøm per fase-feltet spesifiseres hovedbryterens nominelle strøm eller registrerte strømstyrke (i ampere), avhengig av hva som er lavest.

Kun maks strøm per fase større enn 6 ampere aksepteres for korrekt ytelse. Kontakt Wallbox Service hvis du er i tvil.

1. Definer min. strøm per lader (i ampere) som hver lader skal operere.
  2. Klikk på Lagre og pass på at statusen «Primær lader med sekundære ladere paret» vises.

Feilsøking

Dersom Power Sharing-ikonet ikke kan velges, følger du trinnene nedenfor:

1. Slå strømmen av og på på laderen din,
  2. Sjekk alle kablene for korrekt installasjon,
  3. Verifiser at det brukes riktig kabeltype,
  4. Sjekk om bryteren er satt korrekt til «T» eller «NT»,
  5. Sjekk om laderens programvare er oppdatert,
  6. Påse at du er tilkoblet laderen din med Bluetooth.

Updated on 16/06/2022