Hvordan aktivere Power Boost for laderen din

Det er mulig å måle hvor mye energi du bruker og gi resten til bilen din takket være Power Boost. Skru av lysene i et rom? Power Boost justerer automatisk strømmen og gir deg den beste mulige ladeopplevelsen.

Kompatible Wallbox-ladere

Nedenfor er du listen over Wallbox-ladere som er kompatible med Power Boost:

• Pulsar Plus
  • Commander 2
  • Copper SB
  • Quasar

Installasjonskrav

For å aktivere Power Boost for laderen din, må du koble den til en energimåler.

Velg energimåleren som er kompatibel med det elektriske nettverket ditt blant dem som er listet opp nedenfor:

• Carlo Gavazzi EM112 eller EM330, EM340 versjon PF.B or PF.A
  • Inepro PRO2, PRO380 eller N1 CT
  • Temco SPM1-100-AC

Aktivere Power Boost

Følg disse trinnene for å aktivere Power Boost når du har installert laderen din og dens kompatible energimåler:

1. Pass på at Wallbox-laderen og myWallbox-mobilappen har siste tilgjengelige versjon (du kan sjekke versjonen i Play Store eller Apple Store).
  2. Koble laderen din til via Bluetooth.
  3. Logg inn på myWallbox-appen ved å fylle inn informasjonen din, eller registrer deg dersom du ikke allerede har en konto. Dersom laderen din er en Commander 2, kan du også konfigurere Power Boost direkte på dens berøringsskjerm.
  1. Velg laderen din aktivere Power Boost for og hold deg innen dens Bluetooth-rekkevidde under alle av følgende trinn. Dersom du ikke har koblet laderen din til myWallbox-kontoen din, følg disse instruksjonene for å gjøre det.
Pulsar Plus velkomstskjerm
  1. Når synkroniseringen mellom laderen din og appen din er over, gå til Innstillinger.
  1. Klikk så på Oppgraderinger.
  1. Klikk på Power Boost-ikonet.
  1. Aktiver Power Boost-funksjonen ved å stille knappen i -posisjon. I maks strøm per fase-feltet spesifiseres hovedbryterens nominelle strøm eller abonnerte strøm (i ampere), avhengig av hva som er lavest. Klikk så Aksepterer for å aktivere Power Boost.

Important:  Only Max Current per phase greater than 6 amps is accepted for correct performance. In case of doubt, contact Wallbox Customer Service.

akseptere-power-boost

Feilsøkingstrinn om Power Boost-ikonet ikke er valgbart

1. Slå av og på strømmen på laderen,
  2. Sjekk alle kablene for korrekt installasjon,
  3. Sjekk at det brukes riktig kabeltype,
  4. Sjekk om bryteren er satt korrekt til «T» eller «NT»,
  5. Sjekk om laderens programvare er oppdatert,
  6. Påse at du er tilkoblet via Bluetooth.

Statusskjermer for Commander 2*

* Disse ikonene vises på skjermen til din Commander 2. Ikoner kan variere avhengig av fastvareversjonen på laderen.

Updated on 26/10/2021