Brukergrupper og undergrupper

1. Innledning

Wallbox gjør alltid det beste vi kan for å gi kundene de beste produktene, tjenestene og brukeropplevelsene. Et viktig bidrag til den gode brukeropplevelsen er Wallbox-appen og myWallbox.com.

Både appen og nettstedet gir deg full kontroll over ladingen. Du kan nemlig hente ut informasjon om selve ladingen, statistikk, forbruk, brukere og så videre. Slik blir det lett å holde full styring over energiforbruk og kostnadsbesparelser ved skifte til elektrisk bil.

Grupper og undergrupper er nyttige både for å organisere brukere og for å utføre samlede konfigurasjoner på ladere og brukertillatelser.

2. Brukergrupper

Brukergrupper kalles «Familie» som standard, men superadministratorer kan kjapt redigere navnet ved å klikke på blyantsymbolet ved siden av.

• Kunder med Wallbox Basic kan legge til eller slette ladere kun gjennom Wallbox-appen. Kunder kan legge til et ubegrenset antall ladere i profilen sin.
  • Wallbox Standard og Wallbox Business tilrettelegger for at kunder kan opprette undergrupper.

a. Legge til bruker

Nye brukere legges til en gruppe ved å klikke på «Legg til bruker» øverst i høyre side av brukergruppe.

b. Fjerne bruker

Brukere slettes ved å klikke på det krysset i sirkel på høyre side av en brukerstripe.

c. Være med i flere grupper

Du kan tilhøre flere grupper, kanskje en gruppe til jobb som du deler med kollegaer og en annen hjemme som du deler med familien din. Ved å klikke på de fire firkantene øverst til venstre på myWallbox.com, kan du se gruppene du tilhører. Din egen gruppe vises alltid først. Det er den gruppen der du er superadministrator.

Klikk på enhver annen gruppe du tilhører, og det vil ha en innvirkning på sidene for laderen, statistikk, bruker og betalinger , som viser informasjonen for den gruppen spesielt.

3. Undergrupper for brukere

Du oppretter undergrupper for brukere ved å klikke på «Legg til undergruppe»-knappen øverst til høyre i brukergruppe.

Tilgang kan konfigureres og redigeres samlet ved å klikke på tannhjulet øverst til høyre i undergruppe.

a. Legge til undergruppe for bruker

Du oppretter undergrupper for brukere ved å klikke på «Legg til undergruppe»-knappen øverst til høyre i brukergruppe.

Siden kan brukere gi navn til undergruppen og gjøre ett av følgende alternativer:

• Velg en tilpasset konfigurering for denne undergruppen, for eksempel, til hvilke ladere skal undergruppen få tilgang.

b. Slette undergruppe av brukere

Du sletter en undergruppe ved å klikke på symbolet for papirkurven øverst til høyre i undergrupper.

Brukere slettes så fra den overordnede gruppen. For å fjerne en bruker helt må den slettes fra den overordnede gruppen.

c. Redigere undergruppe for brukere

Du kan redigere et navn for en undergruppe for brukere ved å klikke på blyantikonet ved navnet.

Du kan nå endre undergruppenavnet.

Klikk på tannhjulet lengst til høyre for tittelen på undergruppen for å redigere følgende felt:

Tildelte ladere

Når meldingen Redigere undergruppe spretter opp, kan du redigere de obligatoriske feltene.

d. Brukerinvitasjon uten undergruppe

Du kan sende en brukerinvitasjon når du trykker på ikonet for personer lengst til høyre for en gruppe. Denne funksjonen lar deg velge om du vil sende en invitasjon til en bestemt brukergruppe:

e. Brukerinvitasjon med undergruppe

Når du inviterer en ny bruker ved å klikke på ikonet for personer lengst til høyre for gruppen, velger du en bestemt undergruppe.

Velg relevant undergruppe.

Hvis du inviterer den nye brukeren ved å på ikonet for personer lengst til høyre for en undergruppe, vil undergruppen være forhåndsvalgt i invitasjonen som følger:

den Opplæring i veggboks & Sertifisering Løsningen er en dagsopplevelse på Wallbox i Barcelona eller Madrid eller ved våre partnere… Motta en oversikt over alle produkter og tjenester fra Wallbox. Hvis du ønsker ytterligere informasjon, ikke nøl med å kontakt oss

Updated on 13/08/2020