Wifi instellen op de Pulsar Plus

Wificonnectiviteit maakt realtime communicatie met uw Pulsar Plus en afstandsbediening van het apparaat mogelijk en zorgt ervoor dat uw lader altijd up-to-date blijft via de functie voor firmware-updates.

1. Inleiding

Wallbox wil zijn klanten altijd de beste producten, diensten en gebruikerservaring bieden. Een zeer belangrijk onderdeel van deze gebruikerservaring is de connectiviteitsfuncties die we leveren op al onze producten.

De Wallbox Pulsar Plus heeft wificonnectiviteit als een standaardfunctie, om voor elke gebruiker realtime communicatie met de lader en afstandsbediening van het apparaat mogelijk te maken en om te zorgen dat uw lader altijd up-to-date is via de functie voor firmware-updates.

2. Wifi instellen op uw Pulsar Plus

Hieronder vindt u de instructies voor het instellen van de wificonnectiviteit op uw Wallbox Pulsar Plus. Voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste softwareversie op uw lader hebt gedownload.

Om deze functionaliteit mogelijk te maken moet er op de locatie van uw lader een beschikbaar wifinetwerk zijn.

1.- Open de Wallbox-app.

2.- Als u niet automatisch bent aangemeld, vul dan uw aanmeldgegevens in:

3.- Nadat u bent aangemeld, selecteert u uw lader:

4.- Uw app zal dan verbinding maken met uw lader.

5.- Nadat u in het menu van de lader bent, drukt u op de knop Configuratie (tandwielpictogram rechtsboven):

6.- Kies in het Configuratiescherm het menu Connectiviteit:

7.- Selecteer vervolgens wifi in het menu Connectiviteit:

8.- In het menu Wifi kan de wifiverbinding van de lader worden geactiveerd of gedeactiveerd. Nadat deze is geactiveerd, wordt de lijst met beschikbare netwerken weergegeven.

Wanneer u op een van deze netwerken klikt, maakt u verbinding met dat netwerk of als het is beveiligd, wordt u gevraagd om een wachtwoord in te voeren. Nadat u bent verbonden, klikt u op het netwerkpictogram als u informatie over het netwerk wilt weten.

9.- Nadat u uw wifinetwerk hebt geselecteerd en zo nodig het wachtwoord correct hebt ingevoerd, wordt uw lader verbonden met het internet. In het geval dat de verbinding met het wifinetwerk is verbroken, kan het tot 100 seconden duren om opnieuw verbinding te maken met het internet.

Updated on 30/12/2019