Pulsar Plus-oplaadlogbestanden

De oplaadlogbestanden verschijnen niet op de myWallbox-website noch in de Wallbox-app

Om de oplaadstatistieken in de app of de myWallbox-portal te laten verschijnen, moet de Pulsar Plus-lader verbonden zijn met het internet.

Controleer eerst de internetverbinding.

Als de oplaadstatistieken nog steeds niet verschijnen, kan je het volgende doen:

1. Download de nieuwste versie van de firmware op je lader en zorg ervoor dat deze is bijgewerkt.
  2. Verwijder de Wallbox-app van je telefoon, download de app opnieuw, maak verbinding met je lader via bluetooth en laat het apparaat synchroniseren met je telefoon. Hierdoor kan de lader de statistieken verzenden via bluetooth in plaats van internet
  3. Reset het ladersysteem. Ga in de Wallbox-app naar: Instellingen > Geavanceerde opties > Herstarten.