Nieuwe wachtwoordaanvraag voor mobiele app

1. Inleiding

Wallbox wil zijn klanten altijd de beste producten, diensten en gebruikerservaring bieden. Een zeer belangrijk onderdeel van deze gebruikerservaring is de Wallbox-app en de myWallbox-portal.

Zowel de app als de portal stellen de klant in staat om de oplaadervaring volledig te beheren, het verzamelen van informatie over de laadsessie, statistieken, verbruik, gebruikers, enz. Dit stelt onze klanten in staat volledig beheer te hebben over hun energieverbruik en kostenbesparingen met betrekking tot het gebruik van elektrische voertuigen.

Als u al een account hebt aangemaakt in de Wallbox mobiele app, kunt u een nieuw wachtwoord genereren als u het oude bent vergeten.

2. Aanvraag nieuw wachtwoord

1. Ga eerst naar de Wallbox mobiele applicatie.

2. Klik op UW WACHTWOORD VERGETEN.

3. Voer uw e-mailadres in en klik op VERZENDEN.

Daarna verschijnt er een pop-upvenster met bevestiging.

4. Klik op OK.

5. Open het e-mailbericht met het onderwerp: mywallbox-wachtwoord opnieuw instellen.

6. Klik op WACHTWOORD HERSTELLEN.

Het pop-upvenster Nieuw wachtwoord verschijnt op het mywallbox-portal.

7. Typ een nieuw wachtwoord in het Nieuw wachtwoord-vak.

8. In het vak Nieuw wachtwoord herhalen typt u nogmaals het wachtwoord in dat in het vak Nieuw wachtwoord is ingevoerd.

9. Klik op VERZENDEN.

Daarna verschijnt er een pop-upvenster met bevestiging.

10. Klik op OK.

U kunt nu inloggen op de Wallbox mobiele app met uw nieuwe wachtwoord.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 29/04/2021