Hoe stel je de lader in voor de functie Betalen per lading

1. Inleiding

Wallbox wil zijn klanten altijd de beste producten, diensten en gebruikerservaring bieden. Een zeer belangrijk onderdeel van deze gebruikerservaring zijn de Wallbox-app en de myWallbox-portal.

Zowel de app als de portal stellen de klant in staat om de oplaadervaring volledig te beheren, het verzamelen van informatie over de laadsessie, statistieken, verbruik, gebruikers, enz. Dit stelt onze klanten in staat volledig beheer te hebben over hun energieverbruik en kostenbesparingen met betrekking tot het gebruik van elektrische voertuigen.

De myWallbox-portal heeft de mogelijkheid om een betaalplatform te integreren om je potentiële klanten/gebruikers direct te laten betalen voor elk gebruik van je laadinfrastructuur. Hieronder vind je de instructies om je laadinfrastructuur te beheren in het geval dat je een betalingsplatform hebt geïntegreerd.

Wallbox biedt momenteel drie software-abonnementen: Basic, Standard en Business. Klanten met een Wallbox Basic- of Standard-abonnement kunnen momenteel niet de geautomatiseerde betalingssystemen of QR-gebaseerde microbetalingsmogelijkheid gebruiken.

Deze functie is de Betalen per lading-functie. Alleen Wallbox Business-abonnees kunnen genieten van volledig geautomatiseerde betalingssystemen met op QR gebaseerde microbetalingsmogelijkheid.

2. Stel de lader in voor de functie ‘Betalen per lading’

Je moet de lader configureren als een openbare lader, zodat gebruikers die geen deel uitmaken van de ladersruimte openbaar kunnen laden.

Alleen de super-administrator van de ruimte kan deze actie uitvoeren.

1. Bezoek de myWallbox-portal.
  2. Meld je aan met de inloggegevens voor je account.
  3. Klik in het scherm van de lader op de lader waar je de Betalen per lading-functie voor wilt inschakelen.
  1. Op het scherm van de lader ga je naar het tabblad INSTELLINGEN.
  2. Schakel onder het gedeelte Oplaadmodus de knop Betalen per lading in.

Er zal een bevestigingsbericht verschijnen voor het inschakelen van de Betalen per lading-functie.

1. Klik op ACCEPTEREN.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 25/05/2021