Hoe moet je je Wallbox RFID-kaart koppelen aan je myWallbox-account?

Je kunt een Wallbox RFID-kaart aan je myWallbox-account koppelen en de RFID-authenticatiemethode gebruiken om toegang te krijgen tot je lader.

Voor de RFID-authenticatie moet de lader toegang tot internet hebben, om de informatie over geautoriseerde gebruikers up-to-date te houden. Merk op dat het een paar minuten kan duren voordat de lader na een wijziging in myWallbox de gebruikersinformatie heeft geactualiseerd.

Belangrijk:  Please note that only the Super-Admin and Admin users can see and associate RFID cards to myWallbox accounts. Users will only see asterisks in place of their respective RFID card numbers.

ALS SUPER-ADMIN EEN RFID-KAART VAN EEN GEBRUIKER TOEVOEGEN OF WIJZIGEN

1. Log in op het portal door je inloggegevens in te vullen, of meld jezelf aan als je nog geen account hebt.

1. Klik op Gebruikers en vervolgens op de gebruiker die je wilt bewerken/waaraan je de Wallbox RFID-kaart wilt koppelen.

1. Klik op het tabblad RFID op de nummers om die te bewerken. Voer de 17 cijfers van de Wallbox RFID-kaart van de gebruiker in. Je vindt die linksonder op de kaart.

1. Klik op Opslaan. Dan wordt het bericht ‘RFID opgeslagen‘ weergegeven en je RFID-kaartnummers met succes zijn aangepast. De gebruiker zal dan zichzelf met behulp van de aangemelde kaart kunnen authenticeren bij de lader.

Je eigen Wallbox RFID-kaart toevoegen of wijzigen

1. Log in op het portal door je inloggegevens in te vullen, of meld jezelf aan als je nog geen account hebt.

1. Klik op het Profiel -pictogram en daarna op Instellingen.

1. Scrol omlaag naar de RFID -sectie Klik op de nummers om ze te bewerken en voer de 17 cijfers van je Wallbox RFID-kaart in. Je vindt die linksonder op je kaart.

1. Klik op Opslaan. Dan wordt het bericht ‘RFID opgeslagen‘ weergegeven en je RFID-kaartnummers met succes zijn aangepast. Je RFID-kaart is nu gekoppeld aan je account, zodat je jezelf met behulp van de kaart kunt authenticeren bij je lader.

De Wallbox Academy Training & Certificering-oplossing is een eendaagse, immersieve ervaring op Wallbox-kantoren in Barcelona of Madrid of op de kantoren van onze partners… Een overzicht ontvangen van alle producten en diensten van Wallbox. Als u meer informatie wenst, aarzel dan niet en neem contact met ons op

Updated on 27/09/2021