De Wallbox RFID-kaart koppelen aan een myWallbox-account

Maak een Wallbox gebruikersaccount aan via onze myWallbox-website: https://my.wallbox.com/

Als je een bestaand gebruikersaccount hebt, kun je dit blijven gebruiken.

Het wordt aanbevolen om de myWallbox-portal te openen in de Safari- of Chrome-browser en de instructies te volgen.

Alleen de superbeheerder en beheerder kunnen RFID-kaarten koppelen aan myWallbox-accounts van de huidige gebruikersgroep. Gebruikers met gebruikersrechten kunnen alleen hun respectievelijke RFID-code bekijken.

De RFID-verificatie vereist dat de lader internettoegang heeft en ONLINE is om de informatie over gemachtigde gebruikers up-to-date te houden. Het kan tot één of twee minuten duren voordat de lader gebruikersinformatie bijwerkt na een wijziging in myWallbox.

1. Ga naar de Gebruikers-pagina van je groep op de myWallbox-portal.

2. Selecteer een gebruiker in de lijst of voer je accountprofiel in als je de gebruiker bent. Het accountprofielgedeelte bevat een kaart met het ‘RFID’-label erop.

3. Voer de 17 cijfers op de Wallbox RFID-kaart in.

4. Klik op Opslaan.

Zodra de wijzigingen zijn opgeslagen, is de RFID-kaart gekoppeld aan het myWallbox-account van deze gebruiker en is de gebruiker gemachtigd om de lader te ontgrendelen en te gebruiken.

De Wallbox Academy Training & Certificering-oplossing is een eendaagse, immersieve ervaring op Wallbox-kantoren in Barcelona of Madrid of op de kantoren van onze partners… Een overzicht ontvangen van alle producten en diensten van Wallbox. Als u meer informatie wenst, aarzel dan niet en neem contact met ons op

Updated on 30/04/2021