Hoe kan je een myWallbox-account aanmaken en inloggen via de myWallbox-website

Hoe kan je een myWallbox-account aanmaken en inloggen via de myWallbox-website

Eerste toegang tot de myWallbox-portal – URL: https://my.wallbox.com/login

Als je al een account hebt aangemaakt met behulp van de Wallbox-app, gebruik dan dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde

wachtwoord bij het betreden van de website. Maak anders een nieuwe account aan via de website.

• Klik om een myWallbox-account aan te maken op de knop “Registreren”.
  • Er verschijnt een registratie-pop-up
  • Vul je persoonlijke gegevens in en ga door.

• Daarna verschijnt er een pop-up met bevestiging
  • Vervolgens ontvang je een e-mail in je inbox om je account te bevestigen. Als je de e-mail niet in je inbox ontvangt, controleer dan de spamfolder.
  • Klik in je e-mail op de knop “Bevestigen” om je account te gebruiken.

• Nadat je op “Bevestigen” hebt geklikt, word je doorgestuurd naar een pop-up met licentieregistratie

Zodra je account is aangemaakt, behoor je tot een groep waarin jij de superbeheerder bent. Wanneer andere gebruikers je uitnodigen om deel te nemen aan hun groepen, zal jij niet de superbeheerder zijn. Je bent dan slechts een beheerder of gebruiker, afhankelijk van de uitnodigingsspecificaties van hun groep.

INLOGGEN

Zodra je account is bevestigd, hoef je alleen maar in te loggen op de myWallbox-

website. Je wordt doorgestuurd naar de myWallbox-hoofdpagina