1. Home
  2. Knowledge Base
  3. myWallbox
  4. Veelgestelde vragen
  5. Hoe configureer je een PIN voor een gebruiker

Hoe configureer je een PIN voor een gebruiker

1. Inleiding

Wallbox wil zijn klanten altijd de beste producten, diensten en gebruikerservaring bieden. Een zeer belangrijk onderdeel van deze gebruikerservaring zijn de Wallbox-app en de myWallbox-portal.

Zowel de app als de portal stellen de klant in staat om de oplaadervaring volledig te beheren, het verzamelen van informatie over de laadsessie, statistieken, verbruik, gebruikers, enz. Dit stelt onze klanten in staat om volledig beheer te hebben over hun energieverbruik en kostenbesparingen met betrekking tot het gebruik van elektrische voertuigen.

Je vindt de details voor alle gebruikers in een groep of subgroep in de myWallbox portal. Als jij de superbeheerder van de groep bent, kun je de gebruikersrol wijzigen en laders toewijzen aan gebruikers in een groep of subgroep.

2. PIN-configuratie door gebruiker

Authenticatie via PIN geeft je de mogelijkheid om jezelf te identificeren met een persoonlijk identificatienummer. Je moet een numerieke pincode van vier cijfers in de sectie gebruikersinstellingen van de myWallbox-portal invoeren. Deze PIN blijft uniek voor elke gebruiker. Om de oplaadsessie te verifiëren, moet de gebruiker de pincode op de lader invoeren om de oplaadsessie te starten. Deze functie is alleen beschikbaar voor laders uit de Commander-familie.

1. Ga naar de Gebruikers-pagina van je groep in de myWallbox portal.

2. Klik op het pictogram Commander PIN dat overeenkomt met je naam.

3. Voer in de sectie PIN een numerieke code van vier cijfers in.

4. Klik op Opslaan.

Je kunt de pincode ook invoeren of wijzigen in de sectie Accountinstellingen aan de linker bovenkant van je scherm.