De lader ontkoppelen

1. Inleiding

Wallbox wil zijn klanten altijd de beste producten, diensten en gebruikerservaring bieden. Een zeer belangrijk onderdeel van deze gebruikerservaring zijn de Wallbox-app en de myWallbox-portal.

Zowel de app als de portal stellen de klant in staat om de oplaadervaring volledig te beheren, middels het verzamelen van informatie over de laadsessie, statistieken, verbruik, gebruikers, enz. Dit stelt onze klanten in staat om volledig beheer te hebben over hun energieverbruik en kostenbesparingen met betrekking tot het gebruik van elektrische voertuigen.

De beheerder of de superbeheerder van de groep kan een lader ontkoppelen van de Wallbox-app en de portal

2. Ontkoppel de lader via de Wallbox-app

De superbeheerders en beheerders kunnen elke lader ontkoppelen via de Wallbox-app.

1. Druk op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek om naar het configuratiemenu te gaan.
  1. Ga naar de Installatieopties.
  1. Eenmaal in het menu druk je op de knop Lader ontkoppelen. De lader wordt ontkoppeld van het account.

3. Ontkoppel de lader via de Wallbox-portal

De superbeheerders en beheerders kunnen een lader ontkoppelen via de Wallbox-portal.

1. Op de pagina Laders beweeg je de cursor over de lader die je wilt ontkoppelen.
  2. Klik op het symbool voor afsluiten (X) om de lader te ontkoppelen.

Er verschijnt een bevestigingsmodaalvenster.

1. Klik op ACCEPT. De lader wordt ontkoppeld van het account.
Updated on 20/08/2020