Hoe beheer je de Auto-lock van je lader?

De auto-lock-functie vergrendelt je lader automatisch na een bepaalde tijd of na afloop van je laadsessie, om je lader te beschermen tegen gebruik door onbevoegden. Zodra de auto-lock is geactiveerd, zullen gebruikers zich moeten authenticeren om de lader te ontgrendelen en te gebruiken.

De auto-lock kan alleen via de portal worden in- of uitgeschakeld als je een myWallbox Business- of Standard-abonnement hebt, anders kun je dit wijzigen via de myWallbox-app. Om de auto-lock-status van je lader te kunnen beheren, moet deze momenteel verbonden zijn met het internet.

1. Zorg ervoor dat je Wallbox-lader en mobiele myWallbox-app werken met de laatste versie (je kunt de versie controleren in je PlayStore of AppStore).
  2. Log in de myWallbox app met je inloggegevens, of meld je aan als je nog geen account hebt.
  3. Selecteer je lader en klik op het pictogram Instellingen.
  4. Voer ‘Geavanceerde opties‘ in.
  5. Automatisch vergrendelen is standaard ingeschakeld. Zet de knop in de uit-stand om hem uit te schakelen. Houd er rekening mee dat je ook een timer kunt instellen waarna de oplader automatisch wordt vergrendeld.
  6. Klik op OPSLAAN.

📝 Iedereen kan bij je lader als deze ontgrendeld is.

[elementor-template id="995"]
Updated on 03/11/2022