Hoe verbind ik mijn oplader met de myWallbox App via Bluetooth?

Content

Ontgrendel een reeks intelligente functies door je lader te verbinden met de myWallbox app, waaronder geplande laadsessies , laadstatistieken , Automatisch vergrendelen en het Energiebeheersysteem .

Volg deze eenvoudige stappen om je oplader te verbinden met de myWallbox app:

Stap 1: Log in op de myWallbox Appen voeg uw lader toe

1. Maak een Wallbox account aan of log in op je account en voeg je lader toe via de myWallbox app of het portaal.

Stap 2: De Bluetooth-verbinding tot stand brengen

1. Nadat u uw lader hebt toegevoegd, tikt u op “Verbinden” op het bevestigingsscherm.
  2. Schakel Bluetooth in op je smartphone en ga terug naar de myWallbox app.
  3. Het Bluetooth-koppelproces begint. Tik op “Koppelen” op je smartphone als daarom wordt gevraagd om de verbinding tot stand te brengen.
  4. Wacht even terwijl de Bluetooth-verbinding tot stand wordt gebracht, meestal slechts een paar seconden.

Uw oplader is nu succesvol verbonden met de myWallbox app. Voor afstandsbediening via de cloud tikt u op “Cloud Connectivity inschakelen” en volgt u de instructies in deze Help-artikel .

Pro Tip: Je Bluetooth-verbinding blijft actief, tenzij deze is gedeactiveerd of er een technisch probleem is. Als de verbinding wegvalt, geeft de app een bericht weer waarin je wordt gevraagd om de verbinding opnieuw te configureren. Tik gewoon op het bericht en volg de instructies van de app om je Bluetooth-verbinding te herstellen.

Problemen?

Als je problemen ondervindt bij het verbinden van je oplader met de myWallbox App via Bluetooth, raadpleeg dan onze Bluetooth probleemoplossingsgids of gebruik onze zelfhulpchatbot voor begeleide probleemoplossing (klik op het chatbotpictogram in de rechterbenedenhoek van elke pagina op deze website om het te openen).

[elementor-template id="1022"]
Updated on 09/01/2024