Zure Pulsar-ek erakusten duen LED kolorearen esanahia ulertzen

LED haloa erraz ezagutzen da zure Pulsar-en aurrealdean. Aurkitu beherago zure kargagailuan bistaratu daitezkeen kolore desberdinak eta horien esanahia:

• BERDEA (erruletaren mugimendua) – Hasieraketa modua

Zure Pulsar hasierazita dago, eta potentzia aktibatuta dago. LED berdeak biratzen ari den mugimendua geldiaraziko du laster, eta geldirik egongo da hasieratzeko prozesua amaitutakoan.

• BERDEAPrest modua

Zure Pulsar-ek potentzia dauka, eta erabiltzeko prest dago. LEDa berde egongo da, zure ibilgailua konektatu edo kargagailua itzali arte.

• TURKESAItxaroteko modua

Zure ibilgailua zure Pulsar-ekin konektatuta dago, eta bien arteko komunikazioa ezarrita dago. Ekintza burutzeko edo kargatzeko prozesua hasteko zain, LED gailuak posizio horretan jarraituko du. LED kolore turkesa ere erakusten da kasu hauetan:

1. Zure ibilgailua kargatzeko saio batean zegoen, eta orain guztiz kargatuta dago;
  2. MyWallbox aplikazioaren bidez kargatzeko prozesua pausatu duzu;
  3. Zure ibilgailua potentzia esleitzeko zain dago (Potentziaren bultzadan errorea seinalatzen).
  • TURKESA (keinuka)programatutako karga prest modua

Zure ibilgailua zure Pulsarrera konektatuta dago, eta zure Pulsar-eko LEDak turkesaz keinuka ari da, programatutako kargatze saioa hasteko prest dagoela adierazteko (ikusi kargatze saio bat nola antolatu eta haien onurei buruzko informazio gehiago horren inguruko artikulu honetan: Nola egin programatutako karga saioa zure Pulsar-ekin).

• URDIN ILUNA (motel keinuka)Kargatzeko modua

LED adierazleak argi urdin iluna keinuka erakutsiko du, kargagailuaren eta ibilgailuaren arteko konexio segurua finkatu eta karga prozesua abian denean.

• HORIA Blokeo modua

Kargagailuan kolore horia agertuko da Pulsar blokeatu duzunean, myWallbox aplikazioaren edo lineako atariaren bidez.

Mesedez, kontuan izan kargagailua blokeatzeko zure ibilgailu elektrikoa deskonektatuta egon behar dela. Zure kargagailuari erabiltzaile bat baino gehiago esleitzen bazaio, automatikoki blokeatuko da, erabiltzailearen jarduerarik egon ez den segundo batzuk igaro ondoren. Artikulu honetan zure kargagailuaren blokeo sistemari buruzko informazio gehiago aurki dezakezu: Nola konfiguratu babesa blokeo automatikoaren bidez.

Kargagailua desblokeatu bezain laster, turkesa kolorea erakutsiko da (prest modua). Zure kargagailuak ordutegi edo karga baten zain badago, LED sistema turkesa kolorez keinuka arituko da.

• GORRIAErrore modua

Zure kargagailua akats moduan dago. Baldintza hauetan ez egin kargatzeko saiorik. Detektatutako arazoa zure kargagailutik, zure ibilgailu elektrikotik edo sare elektrikoaren sistematik etor daiteke. Jar zaitez harremanetan Wallbox Zerbitzuarekin , horrela gure taldeak aholkua eman ahalko dizu prozedurarik hoberena har dezazun.

• ZURIA (erruletaren abiadura handiko mugimentua)Firmwarearen eguneratzea

Zure kargagailuaren firmwarea eguneratzen ari da. Ez egin inolako ekintzarik prozesu honetan zehar, edo zure Pulsar kaltetuta gera daiteke.

• MOREA – Sinkronizatze bidean

myWallbox aplikazio bidez sinkronizatzen Bluetooth bitartez

[elementor-template id="1022"]
Updated on 21/12/2021