Zer dira sare-kodeak eta zergatik behar ditut?

Zer dira sare-kodeak?

Parametro elektrikoak dira, horien bidez zure kargagailuak sare elektrikora sartu dezake energia modu seguru eta fidagarrian.

Zergatik behar ditut sare-kodeak?

Parametro hauen konfigurazio zuzena nahitaezkoa da zure kargagailuak sarera deskargatu ahal izateko.

Zergatik ezin ditut editatu sare-kodeak?

Parametro hauek aldatzeak zure kargagailuak modu egokian ez funtzionatzera eraman dezake, haien konfigurazioa teknikari ziurtatuentzat bakarrik erreserbatuta dago. Soilik langile ziurtatu eta baimenduek egin ahal dituzte aldaketak, ezarpen okerrek kaltea egin dezakete, eta isunak jaso daitezke.

Hala ere, erabiltzaile moduan, beti ikusi ahal izango duzu parametro hauen balioa, zure kargagailuan konfiguratu den sare-kodea ere bai.

Sare-kodeetan arazoren bat gertatuz gero, zer egin beharko nuke?

Parametro hauei lotutako edozein arazo teknikari ziurtatu bati bidali behar zaio. Mesedez, jar zaitez harremanetan gure Arreta Zerbitzu taldearekin, infomazio gehiago jasotzeko:

Sare-kodeak auditatu ahal ditut?

Edozein erabiltzailek parametro hauek ikusteko eskubidea du, sartze hutsarekin. Edonola ere, soilik instalatzaileak daude baimenduta balio hauek aldatzeko.

Zergatik sare-kodeak ez daude eskuragarri nire herrialdean, probintzian edo eskualdean?

Herrialde, probintzia edo eskualde batek ez badauzka sare-kodeak eskuragarri, atal hau ez da instalatzailearentzako erabilgarri egongo. Kasu horretan, deskargatzeko funtzionaltasuna ez dago erabilgarri.

Wallbox Academy Training & Certification Soluzioa Bartzelonako edo Madrilgo Wallbox instalazioetan edo gure bazkideen instalazioetan egun bateko murgiltze-esperientzia da… Wallbox-eko produktu eta zerbitzu guztien deskribapen orokorra jaso. Informazio gehiago lortu nahi baduzu, ez izan zalantzarik gurekin harremanetan jartzeko

Updated on 17/01/2022