Pulsar MAX Produktuaren ikuspegi orokorra

Pulsar MAX

Produktuaren ikuspegi orokorra

Wallbox Pulsar Max ibilgailu elektrikoentzako eta hibrido entxufagarrientzako kargatzeko irtenbide indartsu eta fidagarria da, etxeko erabilerarako optimizatua.

Pulsar Max-ek Pulsar familiaren tamaina trinkoa eta errendimendu aurreratua mantentzen ditu, diseinu sendo berritua, IK10 babes-maila eta instalazio are errazagoa dituen bitartean. Pulsar Max WiFi eta Bluetooth bidez kontrolatzen du myWallbox aplikazioak, eta Wallbox Energy Management funtzio guztiekin bateragarria da.

Artikulu erlazionatuak

Laguntza gehiago behar duzu?

Updated on 12/08/2022