Nola blokeatu / desblokeatu zure kargagailua eta nola jarri auto-lock babesa

GARRANTZIZKOA!:Kargagailua internetera konektatuta egon beharko litzateke, blokeo automatikoaren egoeran aldaketak egiteko. Blokeo automatikoa atariaren bidez gaitu edo desgaitu daiteke, myWallbox Business edo Standard planaren harpidetza izanez gero.

MyWallbox aplikazioaren blokeo automatikoaren eginbidea gaitzen / desgaitzen

1. Ireki myWallbox mugikorrerako aplikazioa eta hasi saioa.

2. Aukeratu zure kargagailua

3. Klikatu Konfigurazioa ikonoa, zure pantailaren goiko eskuinaldean.

4. Aukeratu “Aukera aurreratuak

5. Blokeo automatikoa lehenetsiz gaituta dago. Desgaitzeko, desaktibatu botoiaren kokapena.

6. Klikatu GORDE.

Kontuz!: Edozein momentutan desgaitu ahal duzu blokeo automatikoa. Blokeo automatikoa desgaituta dagoenean, edonork erabili ahal izango du zure kargagailua.

MyWallbox atariaren blokeo automatikoaren eginbidea gaitzen / desgaitzen

Blokeo automatikoa atariaren bidez gaitu edo desgaitu daitekesoilik baldintza hauekin:

• Kargagailua internetera konektatuta dago.
  • myWallbox Business edo Standard planaren harpidetza daukazu.
  1. Hasi saioa myWallbox atarian.
  2. Kargagailuen orrian, klikatu kargagailu nabarmena.

Blokeo automatikoaren eginbidearen babesa lehenetsiz gaituta dago.

3. Zehaztu blokeo automatikoaren denbora.

4. Klikatu GORDE.

GARRANTZIZKOA: Edozein momentutan desgaitu ahal duzu blokeo automatikoa. Blokeo automatikoa desgaituta dagoenean, edonork erabili ahal izango du zure kargagailua.