Nola aktibatu Power Sharing?

Zure azpiegiturara konektatutako kargagailuen kargaren errendimendua hobe dezakezu Power Sharing aktibatzen baduzu.

Power Sharing-ek energia elektrikoa berdin banatzen du interkonektatutako kargatzaile guztien artean, eta, ondorioz, kargatutako jarduera eraginkorragoa da konektatutako kargagailu guztietan.

Power Sharing-arekin lau kargagailu baino gehiago instalatu nahi baldin badituzu, Harpidetza Arrunta (edo plan handiago bat) edo PS Lizentzia bat behar izango duzu.

Power Sharing ezin da erabiliEco-Smart-ekin batera.

1. Wallbox kargagailu bateragarriak

Aurkitu Wallbox kargagailuen beheko zerrendan zeintzuk diren Power Sharing-ekin bateragarriak:

• Pulsar Plus
  • Commander 2
  • Copper SB

2. Power Sharing gaitzen

Konfigurazio prozesu hau lehen mailakoetan soilik aplikatzen da. Gogoratu kargagailu nagusiaren etengailu birakaria 8 edo 9an ezarriko dela eta sekundarioak 0an.

Jarraitu pauso hauek Power Sharing aktibatzeko

iOs ezin da erabili Power Sharing konfiguratzean.

1. Egon zaitez ziur zure Wallbox kargagailuak eta myWallbox aplikazioak azken bertsio eskuragarria dutela (bertsioa egiaztatu ahal duzu zure Play Store).
  2. Hasi saioa myWallbox aplikazioan zure kredentzialak sartuz, edo, oraindik kontua ez baduzu, erregistratuz

Zure kargagailua Commander 2 baldin bada, Power Sharing konfiguratu ahal duzu bere pantaila taktilean zuzenean.

1. Konektatu zure kargagailuarekin Bluetooth-en bidez.
  2. Aukeratu zure kargagailua, eta mantendu bere Bluetooth barrutiaren barruan ondoko pauso hauetan guztietan. Zure kargagailua oraindik myWallbox kontu batekin lotutan ez badago, mesedez jarraitu jarraibide hauek  horrela egiteko.
  3. Zure kargagailua eta myWallbox aplikazioa sinkronizatuta daudenean (kargatzeko gurpila berde bihurtuko da zure aplikazioan), joan Ezarpenak atalera.
  4. Egin klik Eguneratzeak atalean.
  1. Gero egin klik Power Sharing ikonoan.
  2. Adierazi instalazioan agertzen den Kargagailu kopurua.
  3. Fase bakoitzeko Max eremuan, zehaztu etengailu nagusiko korronte nominala edo harpidetutako korrontea (amperietan), haietatik txikiena.

Errendimendu zuzena lortzeko 6 amperi baino gehiagoko fase bakoitzeko korronte Max soilik onartzen dela. Zalantza kasuan, jar zaitez harremanetan Wallbox zerbitzuarekin.

1. Adierazi kargagailu bakoitzak lan egingo duen kargagailuko korronte min (amperietan).
  2. Pauso guztiak egin ondoren, sakatu Gorde eta ziurtatu “Kargagailu nagusia bigarren mailako kargagailu guztiekin parekatuta” agertzen dela.

Arazo konponketa

Power Sharing ikonoa hautagarria ez bada, jarraitu urrats hauek:

1. Itzali eta piztu zure kargagailua,
  2. Egiaztatu kable guztiak modu egokian instalatuta daudela,
  3. Egiaztatu kable egokia erabiltzen dela,
  4. Egiaztatu kommutadorea zuzen kokatzen dela, “T” or “NT”,
  5. Egiaztatu zure kargagailuaren softwarea eguneratuta dagoela,
  6. Egon zaitez ziur Bluetooth-en bidez konektatuta zaudela zure kargagailuarekin.

Updated on 16/06/2022