Nola aktibatu Dynamic Power Sharing?

Dynamic Power Sharing (DPS) eraikin baten eskaria monitorizatzen du, eta baimendutako balio maximoarekin alderatzen du.Maximoa baino txikiagoa denean, DPS-ek karga-sarera maximora iristeko erabilgarri dagoen gainerako potentzia guztia eman dezake. Aitzitik, eraikinaren eskaria baimendutako gehieneko balioaren berdina edo handiagoa bada, karga-estazioei ez zaie energiarik emango.

Ikus daitekeenez, eraikinaren aldetik eskari gutxi dagoen aldiak aprobetxatuz, karga-sarearen eskaria bete daiteke, instalazioaren potentzia osoa handitu behar izan gabe.

Dynamic Power Sharing-arekin lau kargagailu baino gehiago instalatu nahi baldin badituzu, Harpidetza Arrunta (edo plan handiago bat) edo DPS Lizentzia bat behar izango duzu.

Dynamic Power Sharing ezin da erabiliEco-Smart-ekin batera.

1. Wallbox kargagailu bateragarriak

Aurkitu Wallbox kargagailuen beheko zerrendan zeintzuk diren Dynamic Power Sharing-ekin bateragarriak:

• Pulsar Plus
  • Commander 2
  • Copper SB

2. Instalatzeko eskakizunak

Dynamic Power Sharing gaitzeko, konbinatu beharko duzu energia neurgailu batekin.

Behean zerrendatzen diren horien artean aukera ezazu zure sare elektrikoarekin bateragarria den energia neurgailua:

• Carlo Gavazzi EM112 edo EM330, EM340 bertsioa PF.B edo PF.A
  • Inepro PRO2, PRO380, edo N1 CT
  • Temco SPM1-100-AC

3. Dynamic Power Sharing gaitzen

iOs ezin da erabili Dynamic Power Sharing konfiguratzerakoan.

1. Egon zaitez ziur zure Wallbox kargagailuak eta myWallbox mugikorrerako aplikazioak azken bertsio eskuragarria dutela (bertsioa egiaztatu ahal duzu zure Play Store).
  2. Hasi saioa myWallbox aplikazioan zure kredentzialak sartuz, edo, oraindik kontua ez baduzu, erregistratuz
  3. Konektatu zure kargagailuarekin Bluetooth-en bidez.

Zure kargagailua Commander 2 baldin bada, Dynamic Power Sharing konfiguratu ahal duzu bere pantaila taktilean zuzenean.

1. Aukeratu zure kargagailua, eta mantendu bere Bluetooth barrutiaren barruan ondoko pauso hauetan guztietan. Zure kargagailua oraindik myWallbox kontu batekin lotutan ez badago, mesedez jarraitu jarraibide hauek  horrela egiteko.
  2. Zure kargagailua eta myWallbox aplikazioa sinkronizatuta daudenean, joan Ezarpenak atalera.
  3. Klikatu Eguneratzeak.
  4. Gero egin klik Power Sharing ikonoan.
  5. Adierazi instalazioan agertzen den Kargagailu kopurua.
  6. Fase bakoitzeko Max eremuan, zehaztu etengailu nagusiko korronte nominala edo harpidetutako korrontea (amperietan), haietatik txikiena.

Errendimendu zuzena lortzeko 6 amperi baino gehiagoko fase bakoitzeko korronte Max soilik onartzen dela. Zalantza kasuan, jar zaitez harremanetan Wallbox zerbitzuarekin.

1. Adierazi kargagailu bakoitzak lan egingo duen kargagailuko korronte min (amperietan).
  2. Piztu Dynamic Power Sharing.Zehaztu Eraikinaren haustura korronte Max (amperiatan) eta harpidetutako potentzia (kVa).

3. Pauso guztiak egin ondoren, klikatuGorde eta ziurtatu “Kargagailu nagusia bigarren mailako kargagailu guztiekin parekatuta” agertzen dela.

4. Arazo konponketa

Power Sharing ikonoa hautagarria ez bada, jarraitu urrats hauek:

1. Itzali eta piztu zure kargagailua,
  2. Egiaztatu kable guztiak modu egokian instalatuta daudela,
  3. Egiaztatu kable egokia erabiltzen dela,
  4. Egiaztatu kommutadorea zuzen kokatzen dela, “T” or “NT”,
  5. Egiaztatu zure kargagailuaren softwarea eguneratuta dagoela,
  6. Egon zaitez ziur Bluetooth-en bidez konektatuta zaudela zure kargagailuarekin.
Updated on 16/06/2022