Osagarrien

Eiffel Basic

Osagarriaren ikuspegi orokorra

Wallbox-ek Eiffel Basic aurkezten du, muntaketa bakarreko edo bikoitzeko ibilgailu elektrikoak kargatzeko idulki lehiakorrena.

Eiffel Basic-ekin doako zutitako karga estazioa instala daitezke aparkalekuetan. Euritarako estalkia ere baduen idulki honekin instalazio iraunkorrak eta eraginkorrak lortuko dira kanpoko eta barneko aparkalekuetan.

Idulkia honako hauek instalatzeko euskarri osagarri gisa konfiguratzen da:

• Pulsar/Pulsar Plus/Pulsar Plus NA
  • Copper SB
  • Commander 2

Eiffel Pedestal

Osagarrien ikuspegi orokorra

Wallboxeko Ibilgailu Elektrikoetarako zama-idulki berria, muntaketa sinple edo bikoitzerako.

Eiffel irtenbide dotorea da aparkatzeko edozein tokitan zama-estazio independenteak egiteko. Idulkiak muntaketa-soluzio bakarra eta malgua ahalbidetzen du, zure kargagailuak egokien instalatzeko.

Idulkia honako hauek instalatzeko euskarri osagarri gisa konfiguratzen da:

• Pulsar/Pulsar Plus
  • Copper SB
  • Commander 2

Onyx Pedestal

Osagarriaren ikuspegi orokorra

Onyx-ek zure Wallbox-en instalazio bat mono edo duala ahalbidetzen du.

Onyx idulkiak teknologia eta artea materialak konbinatzen ditu. Altzairua eta errendimendu handiko beira konbinatuta erabiltzeak une honetako birkarga-soluzio aurreratuena ahalbidetzen du. Bere konbinazio ezberdinekin, idulkiak soluzio bakar eta malguak ahalbidetzen ditu instalazioaren erosotasun hoberenean.

Idulkia honako hauek instalatzeko euskarri osagarri gisa konfiguratzen da:

• Wallbox Copper SB
  • Wallbox Commander 2

MID neurgailua

MID

Osagarriaren ikuspegi orokorra

MIDek onartutako elektrizitate neurgailuak ziurtatuta daude kargatzeko erabilitako energia kopurua neurtzeko. Horri esker tan zure zerbitzuak zehaztasun handiagoz kobratu ahal izango dituzu, karga saio bakoitzean gastatutako energia errealaren arabera.

Lotutako artikuluak

Konektibitate mugikorra

Osagarriaren ikuspegi orokorra

Zure Wallbox myWalbox karga kudeatzeko plataformarekin komunikatzeko aukera ematen dizu, 3G edo 4G sareen bidez. Datu eguneratuak eta denbora errealean sinkronizatuak.

Lotutako FAQak

Laguntza gehiago behar duzu?

Updated on 14/03/2022