Sådan opretter du en myWallbox-konto og logger ind fra myWallbox-hjemmesiden

Sådan opretter du en myWallbox-konto og logger ind fra myWallbox-hjemmesiden

Først skal du gå ind på myWallbox-portalen – URL: https://my.wallbox.com/login

Hvis du allerede har oprettet en konto ved hjælp af Wallbox-appen, skal du bruge det samme brugernavn og

adgangskode, når du logger ind på hjemmesiden. Ellers skal du oprette en ny konto nu via hjemmesiden.

• For at oprette en myWallbox-konto skal du klikke på knappen Registrér.
  • Der vises en registrerings-pop op
  • Udfyld dine personlige oplysninger, og fortsæt.

• Derefter vises der en bekræftelsesbesked
  • Derefter vil du modtage en e-mail i din indbakke for at bekræfte din konto. Hvis du ikke har e-mailen i din indbakke, skal du tjekke spam-mappen.
  • Når du har åbnet din e-mail, skal du klikke på knappen “Bekræft” for at begynde at bruge din konto.

• Når du har klikket på “Bekræft”, omdirigeres du til et pop op-vindue til licensregistrering

Når din konto er oprettet, tilhører du en gruppe, hvor du er super-administrator. Når andre brugere inviterer dig til at deltage i deres grupper, vil du ikke være super-administrator. Du vil kun være administrator eller bruger, afhængigt af specifikationerne i deres gruppeinvitation.

LOG IND

Når din konto er bekræftet, skal du blot logge ind på myWallbox-

hjemmesiden.. Du vil blive omdirigeret til hovedsiden myWallbox