Sådan opdaterer du din opladers software (Copper/Copper SB/Commander/Commander 2/Pulsar Plus/Quasar)

For at få glæde af de seneste opdateringer og funktioner til din oplader er det vigtigt, at du holder din opladers firmware opdateret.

Før du starter, skal du sikre dig, at du har den nyeste version af Wallbox-appen på din telefon. Det gør du ved at se i App Store eller Play Store på din mobiltelefon.

BEMÆRK: Hvis der ikke er en tilgængelig internetforbindelse, kan du opdatere din oplader offline ved at slutte din smartphone til din oplader via Bluetooth. Offline opdatering af softwaren er kun tilgængelig efter visse udgivelser og er afhænge af opladermodellen:

• Commander 2: >= 4.6.5
  • Copper SB: >= 4.5.5
  • Pulsar Plus: >=4.6.0
  • Copper: >= 4.3.0
  1. Åbn appen myWallbox og log ind. Hvis du ikke logges ind automatisk, skal du udfylde dine legitimationsoplysninger.

Side med legitimationsoplysninger

1. Når du er logget ind, skal du vælge din oplader.

Copper SB-skærm
Liste over opladere

1. På opladerens skærm trykker du på Indstillinger, som er indikeret med et tandhjul.

Indstillingsskærm

1. Klik derefter på Oplysninger om oplader.

konfigurationsskærm med fremhævede oplysninger om oplader

1. Tryk på Oplader-version, hvorefter appen undersøger, om der findes en opdatering:

skærm med opladerversion

• Hvis din oplader er helt opdatering, vises beskeden “Software er opdateret“.
  • Hvis der er en opdatering, viser appen beskeden “Installer opdatering“. Hvis du vil opdatere softwaren med det samme, skal du bare klikke på “Installer opdatering“. Du kan også opdatere softwaren senere, hvis du måtte foretrække det.

skærm med software er opdateret
softwareopdatering tilgængelig

1. [Optional] Hvis du opdaterer uden internetforbindelse, beder appen om tilladelse til at forbinde til opladerens hotspot. Tryk på “Tilslut” for at acceptere og fortsætte opdateringen.

hotspot-skærm

1. Softwaren opdateres nu. Vent, indtil opdateringen er gennemført og beskeden “Din oplader er opdateret til vers. [software version format x.x]” vises.

VIGTIGT: Hvis din smartphone, din oplader eller begge mangler forbindelse til internettet, må du ikke forlade denne side eller lukke appen, da det afbryder processen og kan skade din oplader.

opdatering af pulsar gennemført

Updated on 08/11/2021