Sådan konfigurerer du wi-fi på din Pulsar Plus

Med wi-fi-forbindelse kan du kommunikere med din Pulsar Plus i realtid, fjernbetjene enheden, og altid holde den opdateret gennem firmwareopdateringsfunktionen.

1. Introduktion

Wallbox vil altid give sine kunder de bedste produkter, services og brugeroplevelse. De forbindelsesfunktioner, vi leverer i alle vores produkter, er en meget vigtig del af denne brugeroplevelse.

Wallbox Pulsar Plus har wi-fi-forbindelse som standardfunktion, for at enhver bruger kan kommunikere med opladeren i realtid, fjernbetjene enheden og altid holde opladeren opdateret gennem firmwareopdateringer.

2. Konfiguration af wi-fi på din Pulsar Plus

Herunder finder du en vejledning, der fortæller, hvordan du konfigurerer wi-fi-forbindelse på din Wallbox Pulsar Plus. Før du starter, skal du sørge for, at du har downloaded opladerens nyeste softwareversion.

For at aktivere denne funktionalitet skal din oplader have adgang til et wi-fi-netværk på dens lokation.

1.- Åben Wallbox-appen.

2.- Hvis du ikke logges ind automatisk, skal du udfylde dine legitimationsoplysninger:

3.- Når du er logget ind, skal du vælge din oplader.

4.- Din app forbinder dernæst til din oplader.

5.- Når du er i opladermenuen, skal du trykke på konfigurationsknappen (tandhjulet øverst til højre).

6.- Vælg forbindelsesmenuen i konfigurationsvinduet.

7:- Vælg så wi-fi i forbindelsesmenuen.

8.- Opladerens wi-fi-forbindelse kan aktiveres eller deaktiveres i wi-fi-menuen. Når det er aktiveret, får du vist en liste over tilgængelige netværk.

Når du klikker på et af dem, oprettes forbindelse til netværket. Hvis det er beskyttet, vil det først bede dig indtaste en adgangskode. Når den er tilsluttet, kan du trykke på ikonet, hvis du vil have flere oplysninger om netværket.

9.- Når du har valgt et wi-fi-netværk og eventuelt indtastet en adgangskode, er din oplader forbundet til internettet. Hvis wi-fi-forbindelsen afbrydes, kan det tage op til 100 sekunder at forbinde til internettet igen.