Sådan indstiller du opladeren til funktionen Betal pr. opladning.

1. Introduktion

Wallbox vil altid give sine kunder de bedste produkter, services og brugeroplevelse. Wallbox-appen og portalen myWallbox er en meget vigtig del af denne brugeroplevelse.

Både appen og portalen giver kunderne mulighed for at have fuld kontrol over deres ladeoplevelse, indsamling af oplysninger om opladning, statistikker, forbrug, brugere osv. Dette giver alle vores kunder mulighed for at have fuld kontrol over energiforbruget og besparelserne ved at få en elbil.

myWallbox-portalen kan integrere en betalingsplatform for direkte at opkræve din potentielle kunde/bruger for hver brug af din ladeinfrastruktur. Her finder du instruktionerne til at styre din ladeinfrastruktur, hvis du har betalingsplatform integreret.

Wallbox har på nuværende tidspunkt tre softwareaftaler: Basis, Standard og Erhverv. Kunder med Wallbox basis- og standard-aftale kan i øjeblikket ikke bruge det automatiske betalingssystem eller QR-baserede mikrobetalinger.

Denne funktion er Betal pr. opladning, og det er kun abonnenter med myWallbox-erhverv, der kan nyde godt af fuldstændigt automatiserede betalingssystemer med QR-baserede mikrobetalinger.

2. Indstil opladeren til funktionen Betal pr. opladning.

Du skal konfigurere opladeren som en offentlig oplader for at tillade offentlig opladning, også for brugere, der ikke hører til opladerpladsen.

Det er kun pladsens Super-administratorer, der kan kan udføre denne handling.

1. Gå til myWallbox-portalen.
  2. Log ind med dine kontolegitimationsoplysninger.
  3. På skærmbilledet Opladere skal du klikke på den oplader, du vil aktivere funktionaliteten Betal pr. opladning for.
  1. På skærmbilledet Opladere skal du gå til fanen INDSTILLINGER.
  2. Under Opladertilstand skal du aktivere knappen Betal pr. opladning.

En bekræftelsesmeddelelse vises for aktivering af funktionen Betal pr. opladning.

1. Klik på ACCEPTÉR.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 25/05/2021