Sådan forbinder du dit Wallbox RFID-kort med din myWallbox-konto.

Du kan forbinde et Wallbox RFID-kort med din myWallbox-konto og bruge RFID-godkendelsesmetoden til at få adgang til din oplader.

RFID-godkendelsen kræver, at opladeren har internetadgang for at holde oplysningerne om autoriserede brugere opdaterede. Bemærk, at det kan tage op til 1 eller 2 minutter for opladeren at opdatere brugeroplysninger efter en ændring i myWallbox.

Vigtigt:  Please note that only the Super-Admin and Admin users can see and associate RFID cards to myWallbox accounts. Users will only see asterisks in place of their respective RFID card numbers.

TILFØJELSE ELLER ÆNDRING AF EN BRUGERS WALLBOX RFID-KORT SOM SUPERADMINISTRATOR

1. Log ind på portalen ved at udfylde dine brugeroplysninger, eller tryk på tilmeld, hvis du endnu ikke har en konto.

1. Klik på Brugere, og klik derefter på den bruger, som du skal redigere/tilføje Wallbox RFID-kortet for.

1. I fanen RFID skal du klikke på tallene for at redigere dem. Indtast de 17 cifre fra brugerens Wallbox RFID-kort. Du finder disse tal i kortets nederste venstre hjørne.

1. Klik på Gem. Beskeden ”RFID gemt” vises, dine RFID-kortnumre er blevet ændret. Brugeren kan godkende sig for opladeren ved hjælp af det tilmeldte kort.

TILFØJELSE ELLER ÆNDRING AF DIT EGET WALLBOX RFID-KORT

1. Log ind på portalen ved at udfylde dine brugeroplysninger, eller tryk på tilmeld, hvis du endnu ikke har en konto.

1. Klik på ikonet Profil  og derefter på Indstillinger.

1. Rul ned til afsnittet RFID . Klik på tallene for at redigere dem, og indtast de 17 cifre fra dit Wallbox RFID-kort. Du finder disse tal i kortets nederste venstre hjørne.

1. Klik på Gem. Beskeden ”RFID gemt” vises, dine RFID-kortnumre er blevet ændret. Dit RFID-kort er nu tilknyttet din konto, og du kan godkende din oplader med det.

Updated on 27/09/2021