Sådan finder du serienummer og UID på din oplader

Hver Wallbox har et unikt serienummer og UID, der er tilknyttet opladeren. De er begge unikke for netop den oplader, men serienummeret identificerer opladeren, og UID fungerer som en adgangskode.

Introduktion

Hver Wallbox har et unikt serienummer og UID, der er tilknyttet opladeren. De er begge unikke for netop den oplader, men serienummeret identificerer opladeren, og UID fungerer som en adgangskode.

Disse oplysninger er vigtige, for at du kan:

• Forbinde din myWallbox-profil til din oplader
  • Bruge Wallbox-appen og/eller portalen myWallbox osv.

Alle vores opladere har denne funktionalitet som en del af den fulde administration af ladeoplevelsen, som vi ønsker at give vores slutbrugere.

Sådan finder du serienummer og UID på kassen

Uden på den kasse, som opladeren kom i, er der et klistermærke, hvor serienummer og UID er angivet. Se her først:

Sådan finder du serienummer og UID på opladeren

Hvis du ikke længere har kassen, opladeren kom i, kan du se dem på selve opladeren.

Hvis du har en Plusar, Pulsar Plus eller en Commander kan du finde det samme klistermærke nederst til venstre på opladeren.

Hvis du har en Copper C, Copper S eller Copper SB, er serienummeret graveret i bunden af opladeren.

Hvis du stadig har problemer med at finde opladerens serienummer eller UID, skal du kontakte Wallbox’ serviceafdeling ([email protected]), og så kan vi hjælpe dig.