Hvordan aktiverer jeg Power Sharing?

Du kan forbedre opladningens ydeevne for de ladere, der er forbundet til din infrastruktur, ved at aktivere Power Sharing.

Power Sharing fordeler strømmen ligeligt mellem de forbundne ladere, så man opnår en mere effektiv ladeaktivitet på alle de forbundne ladere.

Hvis du vil installere mere end fire opladere ved hjælp af Power Sharing, skal du have enten et Standard-abonnement (eller et højere abonnement) eller et PS-license.

Power Sharing kan ikke bruges samtidig med Eco-Smart.

1. Kompatible Wallbox-ladere

Herunder finder du listen af Wallbox-ladere, der er kompatible med Power Sharing:

• Pulsar Plus
  • Commander 2
  • Copper SB

2. Aktivering af Power Sharing

Denne konfigurationsproces gælder kun for primære. Husk, at den primære laders drejekontakt skal stå på 8 eller 9, og den sekundæres på 0.

Følg disse trin for at aktivere Power Sharing:

iOs kan ikke bruges, når du konfigurerer Power Sharing.

1. Sørg for, at din Wallbox-lader og myWallbox-app er opdateret til seneste version (du kan tjekke versionen i din Play Store).
  2. Log ind på myWallbox-appen ved at udfylde dine brugeroplysninger, eller tryk tilmeld, hvis du endnu ikke har en konto.

Hvis du har en Commander 2-lader, kan du også konfigurere Power Sharing på touchskærmen direkte.

1. Forbind til din lader med Bluetooth.
  2. Vælg din lader, og bliv inden for Bluetooth-rækkevidde under hele den følgende proces. Hvis du endnu ikke har tilknyttet din lader til din myWallbox-konto, bedes du følge disse anvisninger for at gøre det.
  3. Når laderen og myWallbox-appen er synkroniseret (lade-hjulet skifter til grønt i din app), kan du åbne Indstillinger.
  4. Tryk på Opgraderinger.
  1. Klik på ikonet Power Sharing.
  2. Angiv Antallet af ladere, der findes på installationen.
  3. I feltet Maks. strøm per fase angives hovedafbryderens nominelle strøm eller abonnerede strøm (i ampere), alt efter, hvad der er lavest.

Der accepteres kun Maks. strøm per fase på mere end 6 ampere for at sikre korrekt ydeevne. Kontakt Wallbox Service, hvis du er i tvivl.

1. Angiv Min. strøm per lader(i ampere), som hver lader skal bruge.
  2. Tryk på Gem, og sørg for, at statussen “Primær lader med alle sekundære ladere er parret” dukker op.

Fejlfinding

Hvis du ikke kan trykke på ikonet for Power Sharing, så følg trinene herunder:

1. Sluk din lader, og tænd den igen,
  2. Kontrollér, at alle kabler er sat korrekt i,
  3. Kontrollér, at den rette type kabel bruges,
  4. Kontrollér, om kontakten står korrekt på “T” eller “NT”,
  5. Kontrollér, at din laders software er opdateret,
  6. Sørg for, at du er forbundet til din lader via Bluetooth.

Updated on 16/06/2022