Sådan aktiveres Power Boost på din oplader

Du kan måle, hvor meget energi du bruger, og sende det overskydende til din bil med Power Boost. Slukke lyset i et værelse? Power Boost tilpasser automatisk strømmen og giver dig den bedst mulige ladeoplevelse.

Kompatible Wallbox-opladere

Herunder finder du listen af Wallbox-opladere, der er kompatible med Power Boost:

• Pulsar Plus
  • Commander 2
  • Copper SB
  • Quasar

Installationskrav

For at aktivere Power Boost på din oplader skal du kombinere den med en energimåler.

Blandt nedenstående muligheder skal du vælge den energimåler, der er kompatibel med dit elnet:

• Carlo Gavazzi EM112 eller EM330, EM340 version PF.B eller PF.A
  • Inepro PRO2, PRO380 eller N1 CT
  • Temco SPM1-100-AC

Aktivering af Power Boost

Følg disse trin for at aktivere Power Boost, når du har installeret din oplader og den kompatible energimåler:

1. Sørg for, at din Wallbox-oplader og myWallbox-app er opdateret til seneste version. Du kan tjekke versionen i din Play Store eller App Store.
  2. Forbind til din oplader med Bluetooth.
  3. Log ind på myWallbox-appen ved at udfylde dine brugeroplysninger, eller tryk tilmeld, hvis du endnu ikke har en konto. Hvis du har en Commander 2-oplader, kan du også konfigurere Power Boost på touchskærmen direkte.
  1. Vælg den oplader, du vil aktivere Power Boost på, og bliv inden for Bluetooth-rækkevidde gennem hele den følgende proces. Hvis du endnu ikke har forbundet din oplader til din myWallbox-konto, bedes du følge disse anvisninger for at gøre det.
Velkomstskærm på Pulsar Plus
  1. Når du har synkroniseret din oplader og din app, kan du åbne Indstillinger.
  1. Klik så på Opgraderinger.
  1. Tryk på ikonet Power Boost.
  1. Aktivér Power Boost-funktionen ved at flytte kontakten til indstillingen ON. I feltet Maks. strøm per fase angives hovedafbryderens nominelle strøm eller abonnerede strøm (i ampere), alt efter hvad der er lavest. Derefter trykker du på Acceptér for at aktivere Power Boost.

Important:  Only Max Current per phase greater than 6 amps is accepted for correct performance. In case of doubt, contact Wallbox Customer Service.

power-boost-accepteres

Fejlfinding i tilfælde af, at du ikke kan trykke på Power Boost-ikonet

1. Sluk din oplader, og tænd den igen,
  2. Kontrollér, at alle kabler er sat korrekt i,
  3. Kontrollér, at det er den rette type kabel,
  4. Kontrollér, om kontakten står korrekt på “T” eller “NT”,
  5. Kontrollér, at din opladers software er opdateret,
  6. Sørg for, at du er forbundet via Bluetooth.

Status-skærme på Commander 2*

*Disse ikoner vises på skærmen på din Commander 2. Ikoner kan variere afhængigt af din opladers firmwareversion.

Updated on 25/10/2021