Quasar stopper med at oplade ved 97 % af batterikapaciteten

Introduktion

Wallbox bestræber sig løbende på at give sine kunder de bedste produkter, services og brugeroplevelse. En meget vigtig del af vores imponerende produktserie er Quasar. Quasar er verdens første direkte tovejs-oplader designet til hjemmebrug.

Quasar oplader ikke kun elbiler, men kan også sende elektricitet tilbage til nettet eller endda levere strøm til et hjem. Quasar bruger Vehicle-to-Home-teknologien til at levere strøm til dit hjem.

Vehicle-to-Home (V2H)-teknologi har flere fordele, herunder reduktion af hjemmets elregninger og den giver en nødenergikilde, hvis der er brug for det.

Derfor stopper din Quasar med at oplade ved 97 % af batterikapaciteten.

Quasar stopper opladningen, når batteriet i din elbil når 97 % af sin ladekapacitet.  Når bilens opladning er næsten færdig, begynder ladehastigheden at falde.

Opladningen stopper automatisk, når batteriet når 97 % af dets kapacitet.  Batteriet er aldrig fuldt opladet til 100 % af dets kapacitet.

Wallbox har fastslået, at det er vigtigt, at Quasar stopper opladningen ved 97 % for at muliggøre effektiv afladning af batteriet.  Opladning over 97 % af batterikapaciteten hindrer afladningsprocessen.

For at begrænse opladning over 97 % er den maksimale batteriprocentstyringsparameter derfor konfigureret til 97 %. Kontrollen med maksimal batteriprocent forudindstilles i afsnittet Konfiguration –> Installationsindstillinger i indbakke, mobilapp, portal og HMI og forbliver normalt fast.

Mens du opretter en manuel opladningsplan ved hjælp af myWallbox eller myWallbox-portalen, kan du:

• Indstille typen af ​​plan: opladning eller afladning.
  • Indstille start- og sluttidspunkt.
  • Indstille den ønskede ladetilstand (SoC). SoC kan indstilles til en hvilken som helst værdi under 97 % til opladning, da standardværdien for parameteren Maksimal batteriprocentstyring er konfigureret til 97 %. For afladning kan du indstille minimumsværdien for afladning til enhver værdi under 60 %, da standardværdien for kontrolparameteren Minimum batteriprocent er konfigureret til 60 %.
Updated on 07/05/2021