Tilføjelse af din lader til din konto gennem myWallbox-portalen

• Hvad er denne nye formular til tilføjelse af en oplader?

QR-koden (Quick Response) er med til at gøre det nemmere at forbinde en oplader til din myWallbox-konto i myWallbox-appen. Ved blot at scanne QR-koden, der findes på opladerens venstre side, bliver al relevant information (serienummer, UID, land og stat/region) automatisk indlæst, hvilket reducerer denne proces til kun to trin. Brugerens accept er altid påkrævet for at indhente disse oplysninger.

• Hvordan kan jeg tilføje min oplader ved hjælp af QR-koden?

De trin, der kræves for at tilføje din oplader ved denne fremgangsmåde, er følgende (det forudsættes, at brugeren har downloadet myWallbox-appen og er logget ind):

1. Åbn myWallbox-appen, log ind, og klik på valgmuligheden “Jeg har allerede en oplader” eller – i tilfælde af, at du allerede har tilføjet en oplader, vælger du symbolet “+” i nederste højre hjørne.

2. Scan QR-koden, der er placeret på din opladers venstre side. I tilfælde af, at der er et problem med QR-koden, skal du klikke på valgmuligheden TILFØJ MANUELT.

3. Kontrollér, at serienummer, UID, land og stat/region alle er korrekte, og klik på knappen BEKRÆFT. Hvis et felt mangler, skal du udfylde det manuelt og derefter klikke på BEKRÆFT.

4. Kontrollér, at din oplader nu optræder på din konto.

• Kan hvem som helst scanne opladerens QR-kode og føje den til deres konto?

En oplader kan kun tilføjes én gang, så når du først har føjet den til din konto, vil ingen andre være i stand til at tilføje den.

• Kan jeg tilføje min oplader gennem min QR-kode, hvis min mobile enhed ikke er sluttet til internettet?

En bruger vil være i stand til at scanne QR-koden, og al information vil automatisk blive fyldt i de tilsvarende felter i appen. For at TILFØJE opladeren er det imidlertid nødvendigt med en internetforbindelse.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 03/02/2022