Energy Management Solutions

Løsning til administration af strøm

Power Boost

Måler, hvor meget strøm du bruger, og giver resten til din bil.
Slukker du lyset i et rum?
Power Boost justerer automatisk strømmen og giver dig den bedst mulige opladningsoplevelse.

Aktivér nu
Dynamic Power Sharing

Dynamic Power Sharing (DPS) overvåger en bygnings efterspørgsel og sammenligner den med den maksimalt tilladte værdi.
Når den er lavere end maksimum, kan den levere al den resterende tilgængelige strøm for at nå maksimum til ladenetværket.
Hvis bygningens efterspørgsel derimod er lig med eller større end den maksimalt tilladte værdi, vil der ikke blive leveret strøm til ladestationerne.
Det kan ses, at blot ved at udnytte perioder, hvor der er lav efterspørgsel fra bygningens side, kan opladningsnetværkets efterspørgsel opfyldes, uden at det er nødvendigt at øge installationens samlede effekt.

Aktivér nu
Eco-Smart

Eco-Smart bruger dit hjems grønne energi fra solpaneler eller vindmøller til at oplade din elbil effektivt. Den har to tilstande: Eco Mode, som minimerer strømforbruget ved at blande grøn overskudsenergi med strøm fra elnettet for effektiv opladning, og Full-Green, hvor du kan oplade din bil udelukkende med grøn overskudsenergi, når den opfylder minimumskravene.

Aktivér nu
Previous
Next
køretøj til hjem-ikon
køretøj til hjem-ikon

Køretøj til hjemmet

Vehicle to Home gør det muligt at bruge din tovejs elbiloplader til at levere strøm fra din elbils batteri til dit hus eller eventuelt en anden type bygning.

1. Installation af EMS

For at begynde at bruge EMS‘en er det vigtigt at færdiggøre installationen af opladeren/opladerne og strømmåleren i henhold til installationsvejledningen til Energy Management Solutions nedenfor. I denne vejledning finder du omfattende instruktioner til opsætning af Power Boost, Eco-Smart, Power Sharing, Dynamic Power Sharing Power Dynamic Power Sharing og V2H.

2. Aktivering af EMS

Når du har installeret strømmåleren og opladeren korrekt, er det tid til at få dit energistyringssystem (EMS) op at køre via myWallbox. Følg vejledningen nedenfor for at komme i gang med aktiveringen: