Fortrolighedspolitik

Gyldig fra: 1. juli 2019

Wallbox Chargers SL. (“Wallbox”, “vi” eller “os”) tilbyder opladning af elbiler til hjemme- og erhvervsbrug med hardware og en onlinetjeneste til styring af ladefunktioner på intelligente opladningsenheder, der er tilgængelige lokalt på et netværk og eksternt gennem internettet via denne hjemmeside og en mobilapp. Wallbox vil beskytte privatlivets fred for sine besøgende på hjemmesiden og dem, der bruger dets service. I overensstemmelse hermed skrev Wallbox denne fortrolighedspolitik for at beskrive den slags personlige data, de indsamler på denne hjemmeside (“hjemmesiden”), myWallbox-serviceportal og mobilappen, hvordan de bruger de indsamlede personlige data, og hvordan de beskytter personlige data.

1  Personlige data, vi indsamler.
1.1.  Generelle kategorier inden for de personlige data, vi indsamler

Vi kan indsamle oplysninger fra besøgende på vores hjemmeside. Besøgende kan indsende oplysninger til os ved brug af hjemmesiden, herunder navn, e-mailadresse, telefonnummer og beskedindhold. Vi kan sammenfattet indsamle følgende oplysninger, når besøgende besøger vores hjemmeside:

• Den besøgendes internetprotokoladresser
  • De besøgendes placering
  • Hvilken browser, de besøgende bruger
  • Operativsystemer, der bruges af de besøgende
  • Nøgleord eller søgeord, der er blevet brugt af besøgende på vores hjemmeside.
  • Hvor mange besøgende, der besøger hjemmesiden eller bestemte sider på den

Vi registrerer dem, der er interesseret i vores firma. Vi kan med jævne mellemrum sende salgsfremmende e-mails om nye produkter, specielle tilbud eller andre oplysninger, som vi synes kan være interessante via den e-mailadresse, du har angivet. Fra tid til anden kan vi også bruge dine oplysninger til at kontakte dig til markedsundersøgelsesformål. Vi kan kontakte dig via e-mail, telefon, fax eller e-mail. Vi kan bruge de oplysninger, du giver som svar, til at tilpasse hjemmesiden i henhold til dine interesser.
Når kunder registrerer en konto for at blive bruger (“Bruger”) eller vores tjeneste via hjemmesiden, indsamler vi følgende personlige dataelementer for at åbne en konto:

• Navn
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer

1.2.  Cookie-politik

1.2.1. Wallbox kan bruge cookies til at indsamle oplysninger relateret til brugen af ​​tjenesten via hjemmesiden. Cookies er datalagrings- og gendannelsessystemer installeret i brugerens udstyr (computer eller mobile enheder) til de formål, der er angivet i denne politik for at tilbyde en bedre brugeroplevelse.
1.2.2. Gennemse og bruge tjenesten antyder, at brugeren accepterer installationen af ​​cookies i sit udstyr til de formål. der er beskrevet heri. Hvis brugeren beslutter sig for ikke at acceptere brugen af ​​vores cookies, kan tjenesten blive påvirket, eller visse funktioner fungerer muligvis ikke, og måske er browsing ej heller muligt gennem denne tjeneste.
1.2.3 Typer af og formål med de anvendte cookies:
A. Tekniske cookies: Tillader brugeren at gennemse tjenesten og bruge dens muligheder eller tjenester, såsom trafikkontrol og datakommunikation, sessionidentifikation, adgang til begrænsede dele, huske de elementer, der udgør en ordre, udføre indkøbsproceduren, anmode om registrering eller deltagelse i en begivenhed, bruge sikkerhedselementer, mens du browser, gemme indhold til udsendelse af video eller lyde eller dele indhold [using the User’s own social media accounts].
B. Tilpasningscookies: Giver brugeren adgang til tjenesten med visse generelle funktioner, der er foruddefineret i henhold til bestemte kriterier i brugerudstyret, som sprog, browsertype, der bruges til at få adgang til tjenesten, konfiguration fra det område, hvor fra man får adgang til tjenesten osv.
C. Analytiske cookies: Det er disse cookies, der bruges af Wallbox eller tredjeparter, der giver ejeren mulighed for at overvåge og analysere adfærden hos brugerne af hjemmesiden. Oplysningerne, der leveres af disse cookies, bruges til at måle aktiviteten og til at lave browsermønstre for brugerne af hjemmesiden for at forbedre hjemmesiden og Wallbox-tjenesten i henhold til analysen af data fra brugerne af tjenesten.
D. Reklamecookies: Tillader en effektiv administration af de reklamepladser, der kan være på hjemmesiden, som inkluderer browsermønstre, der gør det muligt at få oplysninger om brugerens adfærd. Disse cookies gør det muligt at skræddersy reklameindholdet, så det er relevant for brugeren.
Konfiguration af cookies:

Når brugere besøger hjemmesiden har de mulighed for at tillade, blokere eller slette de cookies, der er installeret i deres udstyr ved at konfigurere mulighederne i browseren. Brugeren kan kontrollere instruktionerne for at konfigurere brugen af ​​cookies i sin browser i følgende links:
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es

Safari: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=es_ES

Firefox: https://support.mozilla.org/es/kb/Borrar%20cookies

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/es-es/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11

Hvis de bruger en anden browser, kan brugerne få oplysninger om, hvordan de konfigurerer brugen af ​​cookies i browserhjælpen. Hvis brugerne har brug for hjælp til at konfigurere cookies i en sådan browser, kan de sende en e-mail til service@wallbox.com, og Wallbox vil kontakte dem hurtigst muligt.

1.3.  Indstillingerne Spor ikke

I øjeblikket er der ingen standard, der styrer, hvad en hjemmesideoperatør skal gøre, hvis han modtager et “Spor ikke”-signal. Derfor gør Wallbox i øjeblikket ikke noget ved “Spor ikke”-browserindstillinger. Wallbox vil overveje ændringer til denne politik i overensstemmelse hermed, hvis der fremkommer en industristandard vedrørende sådanne indstillinger.

2.  Sådan bruger vi de indsamlede personlige oplysninger

2.1  Vi bruger personlige oplysninger, der er indsamlet i overensstemmelse med afsnit 1 til at levere hjemmesiden til besøgende og til at levere tjenesten til brugere. Alle personlige oplysninger, der indsamles ved registrering af brugeren og/eller under brugen af ​​tjenesten, skal medtages i en fil, der ejes af Wallbox, som er ansvarlig for filen for at bruge dem til styring og levering af tjenesten, såvel som til afsendelse af enhver markedsføring, salgsfremmende og/eller reklamekommunikation relateret til dets produkter og/eller tjenester.

2.2.  Ligeledes kan brugeren ved registrering udtrykkeligt samtykke til, at brugen af ​​personlige oplysninger, der opstår som sådan, må indsamles og behandles for at udarbejde tilpassede brugerprofiler, både for at forbedre tjenestens effektivitet og kvalitet og for at analysere og/eller forudsige forbrug og mobilitetsvaner og præferencer. Sådanne oplysninger bruges til at tilbyde enhver form for produkter og/eller tjenester, enten direkte eller af tredjeparter, og Wallbox bemyndiges herved til at videregive sådanne data til dem. Brugere har til enhver tid ret til at tilbagekalde en sådan tilladelse. Hvis en bruger ikke giver tilladelse til behandling af de personlige oplysninger, der stammer fra brugen af ​​tjenesten til ovennævnte formål, indsamler Wallbox sådanne servicebrugsdata, men kun ved anvendelse af anonymiseringsteknikker, således at brug af sådanne data ikke involverer behandling af brugerens personlige oplysninger.

2.3.  Wallbox kan bruge din adresse og e-mailadresse til at sende dig information om eller tjeneste eller produkter samt til at sende særlige tilbud eller spørgeskemaer til enkeltpersoner i vores optegnelser.

3. Deling eller videregivelse af personlige oplysninger
3.1 Wallbox kan videregive visse opgaver til tredjeparter, der kræves til levering af tjenesten, som indebærer behandling af personlige oplysninger. Sådanne tredjeparter fungerer som databehandlere på vegne af Wallbox, og med henblik herpå får de adgang til og brug af sådanne data udelukkende i det omfang, det kræves for udførelsen af ​​den relevante opgave. Nogle af de opgaver, der kan overdrages til tredjeparter, er:

a) ansigts-, stemme- eller fingeraftryksgenkendelses- og identifikationssystemer til enheder, der kan omfatte sådanne funktioner;
b) lagring af cloud-data fra udbydere af cloud-tjenester;
c) distribution, installation og vedligeholdelse af enhederne med henblik på at tilbyde forebyggende styringstjenester deraf.
Nogle tredjeparter, som vi videregiver personlige oplysninger til, er leverandører eller outsourcer-tjenesteudbydere, der hjælper os med at levere tjenesten eller produkterne til vores brugere, eller som hjælper med supportfunktioner såsom markedsføring, fakturering, betalingskortbehandling og dataanalyse. Vi kræver, at disse leverandører eller tjenesteudbydere administrerer dine personlige oplysninger med fortroligheds- og sikkerhedsforanstaltninger, der er i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.
Fra tid til anden kan vi blive bedt om at svare på en stævning, retsafgørelse, ransagningskendelse, retlig eller administrativ behandling, anmodninger fra retshåndhævende myndigheder eller andre anmodninger, som vi skal svare på i henhold til gældende lov. Vi kan videregive dine personlige oplysninger som svar på et af disse krav. Vi kan også videregive dine personlige oplysninger for at bevare sikkerheden i vores systemer, løse stridigheder eller for at vurdere eventuelle forseelser.
Vi kan også dele sammenfattede eller anonyme oplysninger indsamlet om brug af hjemmesiden eller Appen, så længe oplysningerne ikke identificerer nogen specifikke personer.
Vi kan dele eller overføre personlige oplysninger om dig i forbindelse med en fusion, erhvervelse, reorganisering eller salg af aktiver i vores forretning i tilfælde af konkurs eller under forhandlingerne, der fører til en sådan begivenhed. Vi søger garanti fra enhver køber om, at dine personlige oplysninger vil blive brugt, delt, vedligeholdt og videregivet i overensstemmelse med betingelserne i denne fortrolighedspolitik.
Bortset fra som nævnt ovenfor vil vi ikke sælge, distribuere, overføre eller lease dine personlige oplysninger til tredjeparter.

4. Sikkerhed
Wallbox har implementeret og vil opretholde rimelige og passende administrative, fysiske og tekniske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte fortrolighed, integritet og tilgængelighed af de personlige oplysninger, vi indsamler, og for at beskytte dem (i) mod rimeligt forventede trusler og farer mod fortrolighed, integritet, eller tilgængelighed af sådanne personlige oplysninger og (ii) mod uautoriseret, ulovlig eller utilsigtet tab, adgang, brug, videregivelse eller formidling af sådanne personlige oplysninger.

5. Sådan får du adgang til dine personlige oplysninger
Hvis du ønsker at få adgang til de personlige oplysninger, som vi har om dig og/eller benytte dine juridiske rettigheder vedrørende adgang, berigtigelse (rettelse af fejl eller opdatering af data), sletning eller indsigelse mod yderligere anvendelse eller videregivelse, bedes du sende en e-mail med din anmodning til tjenesten.rgpd@wallbox.com, med din korrekte identifikation og klart angive formålet med din anmodning. Vores fortrolighedsteam evaluerer din anmodning og svarer.

6. Kontaktoplysninger
Ret venligst alle spørgsmål eller klager over vores fortrolighedspraksis til vores fortrolighedsteam på: tjeneste.rgpd@wallbox.com. Du kan også kontakte os med post eller kurer på: C/Anabel Segura 7, Planta Baja H, 28108 Alcobendas, Madrid, Spain.

Attention: privacy.
Hvis du har en klage, bedes du give oplysninger, der er relevante for din klage. Vores fortrolighedsteam vurderer din klage ud fra de oplysninger, du giver, og sender dig et svar. Vi bliver muligvis nødt til at bede dig om yderligere oplysninger for at kunne evaluere din klage. Vi vil straks undersøge og svare dig angående din klage. Du kan have andre rettigheder i henhold til loven og retten til at kontakte fortrolighedsmyndigheden i din jurisdiktion angående din klage.

7. Ændringer til denne fortrolighedspolitik
Wallbox kan fra tid til anden ændre denne politik. Vi foretager ændringer ved at udgive en revideret kopi af denne politik på vores hjemmeside eller, hvis Wallbox finder det nødvendigt, via e-mail til dig. Din fortsatte brug af vores hjemmeside, tjeneste eller mobilapp, efter at en revideret version af denne politik udgives på hjemmesiden, udgør din godkendelse af den ændrede version.