Wallbox Academy: El Centre d’assistència per als nostres clients i socis

wallbox_academy_announcement2

Dissenyar tecnologia de primera classe és només una part de la nostra feina.
L’altra part és ensenyar-vos a dominar-la.

Des de la fundació de Wallbox el 2015, sempre ens hem centrat en els usuaris finals del nostre producte. És per això que treballem molt per oferir la millor experiència de càrrega als nostres clients per mitjà del disseny més atractiu, d’una fantàstica interfície d’usuari intuïtiva, d’una plataforma de gestió fàcil d’utilitzar per tenir un control total de les estacions de càrrega i d’un Servei d’atenció al client excepcional tant per a la instal·lació com per al servei postvenda.

Per això hem llançat Wallbox Academy:

Wallbox Academy és responsable de la formació de totes les parts de la xarxa de Wallbox; proporciona els materials més adequats, dona el millor suport i ofereix la millor documentació actualitzada a tots els seus socis.

Wallbox Academy transmet tot el seu coneixement a través de:

Lloc web de la Wallbox Academy: https://support.wallbox.com/

Aquest és el nostre canal de comunicació en línia per a socis, instal·ladors i usuaris. Tots els manuals, guies i preguntes freqüents en relació amb qualsevol dels nostres productes i serveis estaran disponibles aquí. Aquesta àrea està en un procés de millora contínua en funció de les actualitzacions dels nostres productes i serveis, i també se n’adapta el contingut en funció dels comentaris que rebem dels nostres socis i usuaris.

La solució de formació i certificació de Wallbox Academy:

Una sessió d’immersió total d’un dia a l’experiència Wallbox a les nostres instal·lacions de Barcelona o Madrid, o a les instal·lacions dels nostres socis. Aquestes sessions formatives ofereixen un repàs complet de totes les solucions, productes i serveis de Wallbox, i adapten el contingut a les necessitats del soci.

Hi ha diferents nivells de soci, als quals s’adapta el nivell de formació i la informació. Si esteu interessats a formar part de la xarxa oficial de Wallbox, ompliu el formulari de contacte del següent enllaç, i ens posarem en contacte amb vosaltres per ajudar-vos amb el procés d’inscripció https://support.wallbox.com/contact-us/

Us garantim que això és només el principi. Com més ràpid creixin la nostra empresa i la nostra cartera de solucions de càrrega de VE, més ràpid evolucionarà el nostre centre de suport.

La prioritat és clara: els clients de Wallbox han de tenir el millor producte i el millor servei. Fem-ho!

Jordi Cano Zamora
Responsable de formació i de Wallbox Academy