Publicació del 3 de març de 2022

Aplicable a

• MyWallbox

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Aquesta nova versió aporta millores a l’app myWallbox.

A continuació, veuràs les últimes versions del programari de l’app myWallbox (iOS i Android). Per garantir un funcionament adequat, has de mantenir-la sempre actualitzada.

Portal de myWallbox

• Les primeres empreses verificadores beta podran establir tarifes basades en el consum d’energia i el consum de temps per Pay per Charge, de manera que els conductors d’EV tindran una experiència d’usuari millorada mitjançant l’ús d’aquestes noves tarifes de postpagament.
  • Ara les empreses tindran una millor experiència d’usuari a l’hora d’ajustar la configuració de pagament. Un nou disseny de pàgina més clar t’ajudarà a establir fàcilment la teva configuració.

App myWallbox

• Hem corregit alguns errors menors.

Últimes versions del programari

App

iOSAndroid