Publicació del 17 de maig de 2021

Aplicable a

• MyWallbox

illustration_releaseNotes

Aquesta nova publicació aporta millores al portal de myWallbox i a l’aplicació Wallbox.

A continuació podràs veure les últimes versions del software de tots els carregadors i de l’aplicació myWallbox (iOS i Android).
Per garantir un funcionament adequat, has de mantenir-los sempre actualitzats.

Portal de myWallbox

• Per als superadministradors A Pagaments > Comandes hem afegit una nova columna a la taula: Tipus de quota. Per a cada comanda, podràs veure quin tipus de quota s’ha aplicat.
  • Ara podràs contactar amb el nostre equip de Suport o visitar Wallbox Academy fent clic a la icona del signe d’interrogació que veuràs a la part superior dreta. Ho hem mogut des del menú lateral perquè hi puguis accedir fàcilment des de qualsevol secció on et trobis.
  • Per canviar l’espai de Wallbox en què estàs treballant, fes clic al nom de l’espai a la part superior dreta i selecciona un altre espai. Abans, aquesta opció es trobava al menú lateral.

App myWallbox

• La secció Ajuda i Suport ara té un número específic per a Irlanda. Truca’ns!
  • Hem millorat la icona de notificació de l’aplicació i també hem corregit alguns errors.

Últimes versions del software

Carregadors

Commander

Copper C

Copper S

Pulsar

Quasar

Aplicació

iOSAndroid