1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Política de privadesa

Política de privadesa

Data d’entrada en vigor: 1 de juliol del 2019

Wallbox Chargers SL. («Wallbox» o «nosaltres») ofereix una solució de càrrega de vehicles electrònics per a usuaris de l’àmbit de la llar i de l’empresa que inclou maquinari i un servei en línia per controlar les funcions de dispositius de càrrega intel·ligents i que és accessible localment en una xarxa i remotament a través d’Internet per mitjà d’aquesta pàgina web i d’una app mòbil. Wallbox es compromet a protegir la privadesa dels visitants del seu lloc web i dels usuaris del seu servei. És per això que Wallbox compta amb aquesta política de privadesa, que descriu el tipus de dades personals que recull per mitjà d’aquest lloc web (el «lloc web»), del seu portal de serveis de myWallbox i de la seva app mòbil, també s’hi descriu com utilitza les dades personals recollides i com les protegeix.

1  Dades personals que recollim.
1.1.  Categories generals de dades personals recollides

Pot ser que recollim informació dels visitants del nostre lloc web. Els visitants ens poden enviar informació mitjançant el lloc web, aquesta informació inclou el nom, l’adreça electrònica, el número de telèfon i el contingut de missatges. Quan els visitants visiten el nostre lloc web, podem recopilar el conjunt d’informació següent:

• Adreces de protocol d’Internet dels visitants
  • Ubicació dels visitants
  • Navegador web que utilitzen els usuaris
  • Sistemes operatius que utilitzen els visitants
  • Paraules clau o termes de cerca utilitzats pels visitants per trobar el nostre lloc web
  • Quants visitants visualitzen el lloc web o pàgines específiques del lloc web

Guardem registres dels interessats en la nostra empresa. Pot ser que enviem periòdicament correus electrònics promocionals sobre nous productes, ofertes especials o altra informació que considerem que pot ser interessant a l’adreça de correu electrònic que ens hagueu proporcionat. De tant en tant, també pot ser que utilitzem la vostra informació per posar-nos en contacte amb vosaltres per fer estudis de mercat. Podem posar-nos en contacte amb vosaltres per correu electrònic, telèfon, fax o correu postal. Podem utilitzar la informació que ens doneu en resposta a aquestes comunicacions per personalitzar el lloc web d’acord amb els vostres interessos.
Quan els clients creen un compte per convertir-se en usuaris («usuari») o accedir al nostre servei a través del lloc web, recollim les dades personals següents per obrir el compte:

• Nom
  • Adreça de correu electrònic
  • Número de telèfon

1.2.  Política de cookies

1.2.1. Pot ser que Wallbox utilitzi cookies per recollir informació relativa a l’ús del servei a través del lloc web. Les cookies són sistemes d’emmagatzematge i recuperació de dades que s’instal·len a l’equip de l’usuari (ordinador o dispositiu mòbil) amb les finalitats indicades en aquesta política per tal d’oferir una millor experiència de navegació.
1.2.2. La navegació i l’ús del servei impliquen que l’usuari accepta la instal·lació de cookies al seu equip amb les finalitats que s’exposen aquí. Si l’usuari decideix no acceptar que utilitzem les nostres cookies, pot ser que el servei es vegi afectat o que certes funcionalitats no estiguin operatives, o fins i tot pot ser que no es pugui navegar a través d’aquest servei.
1.2.3 Tipus i finalitat de les cookies utilitzades:
A. Cookies tècniques: permeten que l’usuari navegui pel servei i n’utilitzi les seves opcions o serveis, com ara el control del trànsit i les comunicacions de dades, la identificació de sessions, l’accés a parts restringides, recordar els elements que conformen una comanda, realitzar un procediment de compra, sol·licitar el registre o l’assistència a un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar contingut per a l’emissió de vídeo o sons, o compartir continguts [using the User’s own social media accounts].
B. Cookies de personalització: permeten que l’usuari accedeixi al servei amb determinades funcionalitats generals predefinides en funció de determinats criteris de l’equip de l’usuari, com ara la llengua, el tipus de navegador utilitzat per accedir al servei, la configuració regional des d’on s’accedeix al servei, etc.
C. Cookies analítiques: són les cookies utilitzades per Wallbox o propietat de tercers que permeten que el propietari monitoritzi i analitzar el comportament dels usuaris del lloc web. La informació proporcionada per aquestes cookies s’utilitza per mesurar l’activitat i crear patrons de navegació dels usuaris del lloc web; la finalitat és millorar el web i el servei de Wallbox d’acord amb l’anàlisi de les dades sobre l’ús del servei que fan els usuaris.
D. Cookies publicitàries: permeten una gestió eficient dels espais publicitaris que pot incloure el lloc web; això inclou patrons de navegació que permeten obtenir informació sobre el comportament de l’usuari. Aquestes cookies permeten adaptar els continguts publicitaris perquè siguin rellevants per a l’usuari.
Configuració de les cookies:

Mentre navega pel lloc web, l’usuari té l’opció de permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador. L’usuari pot consultar les indicacions per configurar l’ús de cookies al seu navegador als següents enllaços:
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es

Safari: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=es_ES

Firefox: https://support.mozilla.org/es/kb/Borrar%20cookies

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/es-es/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11

Si utilitzen un altre navegador, els usuaris poden obtenir informació sobre com configurar l’ús de cookies amb l’ajuda del navegador. Si els usuaris necessiten ajuda per configurar les cookies en aquest navegador, poden enviar un correu electrònic a service@wallbox.com, i Wallbox es posarà en contacte amb ells al més aviat possible.

1.3.  Configuració de no seguiment

Actualment, no hi ha cap norma que dicti què ha de fer l’operador d’un lloc web en rebre un senyal de «no seguiment», si és que ha de fer res. En conseqüència, actualment Wallbox no pren mesures en resposta a una configuració de «no seguiment» del navegador. Si sorgeix una norma de la indústria en relació amb aquesta configuració, Wallbox considerarà fer les esmenes corresponents a aquesta política.

2.  Com utilitzem les dades personals recollides

2.1  Utilitzem les dades personals recollides d’acord amb l’Apartat 1 per oferir el lloc web i el servei als usuaris. Totes les dades personals recollides quan l’usuari es registra i/o durant la utilització del servei quedaran incorporades en un fitxer propietat de Wallbox —que serà responsable del fitxer— per tal d’utilitzar-los per gestionar i prestar el servei, així com per enviar qualsevol comunicació comercial, promocional i/o publicitària relacionada amb els seus productes i/o serveis.

2.2.  Així mateix, en el moment de registrar-se, l’usuari podrà donar el seu consentiment exprés perquè les dades personals derivades dels usos esmentats es recullin i es tractin per tal de preparar perfils d’usuari personalitzats, tant per millorar l’eficiència i la qualitat del servei com per analitzar i/o predir hàbits i preferències de consum i mobilitat. Aquesta informació es podrà utilitzar per oferir qualsevol tipus de productes i/o serveis, ja sigui directament o per mitjà de tercers, i aquest document autoritza Wallbox revelar aquestes dades als tercers esmentats. Els usuaris tenen el dret de revocar aquesta autorització en qualsevol moment. Si un usuari no dona la seva autorització per al tractament de les dades personals derivades de l’ús del servei per a les finalitats esmentades, Wallbox podrà recollir aquestes dades d’ús del servei, però només aplicant-los tècniques d’anonimització, de manera que l’ús d’aquestes dades no impliqui el tractament de les dades personals de l’usuari.

2.3.  Pot ser que Wallbox utilitzi la vostra adreça postal i de correu electrònic per oferir-vos informació sobre el seu servei o els seus productes, així com per enviar ofertes o enquestes especials a persones dels nostres registres.

3. Compartir o divulgar dades personals
3.1 Pot ser que Wallbox confiï a tercers certes tasques necessàries per a la prestació del servei que impliquen tractament de dades personals. Aquests tercers actuaran com a encarregats del tractament de dades en nom de Wallbox i, a aquest efecte, estaran autoritzats a accedir a aquestes dades i a utilitzar-les únicament en la mesura en què sigui necessari per al compliment de la tasca en qüestió. Concretament, algunes de les tasques que es poden encomanar a tercers són:

a) sistemes de reconeixement i identificació facial, de veu o d’empremta digital, per als dispositius que admetin aquestes característiques;
b) emmagatzematge de dades ofert per proveïdors de serveis de núvol;
c) distribució, instal·lació i manteniment dels dispositius per tal d’oferir serveis de gestió preventiva dels mateixos dispositius.
Alguns tercers als quals revelem dades personals són proveïdors o proveïdors de serveis externs que ens ajuden a oferir el servei o productes als nostres usuaris, o que ajuden en funcions de suport com ara el màrqueting, la facturació, el processament de targetes de pagament i l’anàlisi de dades. Exigirem que aquests proveïdors gestionin les vostres dades personals amb garanties de privadesa i seguretat que s’ajustin a aquesta política de privadesa.
De tant en tant, pot ser que haguem de respondre a una citació, una ordre judicial, una ordre d’escorcoll, un procés administratiu o judicial, peticions d’autoritats policials, o altres peticions a les quals haguem de respondre en virtut de la legislació aplicable. És possible que revelem les vostres dades personals en resposta a qualsevol d’aquestes peticions. Així mateix, pot ser que revelem les vostres dades personals per preservar la seguretat dels nostres sistemes, per resoldre disputes o per avaluar qualsevol possible delicte.
També pot ser que compartim informació conjunta o anònima sobre l’ús del lloc web o de l’app, sempre que la informació no identifiqui cap persona concreta.
Pot ser que compartim o transferim dades personals vostres en relació amb una fusió, adquisició, reorganització o venda d’actius de la nostra empresa, en cas de fallida, o durant negociacions que condueixen a aquests esdeveniments. Demanarem a tots els compradors que garanteixin que les vostres dades personals s’utilitzaran, compartiran, conservaran i divulgaran d’acord amb els termes d’aquesta política de privacitat.
No vendrem, distribuirem, transferirem ni arrendarem les vostres dades personals a tercers, excepte en les circumstàncies assenyalades anteriorment.

4. Seguretat
Wallbox ha implementat i mantindrà unes mesures de seguretat administratives, físiques i tècniques raonables i adequades per protegir la confidencialitat, la integritat i la disponibilitat de les dades personals que recollim, i per protegir-les (i) davant d’amenaces i perills contra la confidencialitat, la integritat o la disponibilitat que sigui raonable preveure i (II) contra la pèrdua, l’accés, l’ús, la divulgació o la difusió accidental, il·legal o sense autorització.

5. Accés a les dades personals
Si voleu accedir a les vostres dades personals i/o exercir qualsevol dret legal sobre l’accés, la rectificació (correcció d’errors o actualització de dades), supressió, o oposició a l’ús o a la divulgació, envieu un correu electrònic amb la vostra petició a l’adreça service.rgpd@wallbox.com, identificant-vos correctament i indicant clarament la finalitat de la vostra petició. El nostre equip de privadesa avaluarà la petició i respondrà.

6. Informació de contacte
Si us plau, dirigiu totes les preguntes o queixes sobre les nostres pràctiques de privadesa al nostre equip de privadesa a:  service.rgpd@wallbox.com. També us podeu posar en contacte amb nosaltres per correu postal o missatgeria a: C / Anabel segura 7, planta Baja H, 28108 Alcobendas, Madrid, Espanya.

Atenció: privadesa.
Si teniu una queixa, doneu-nos informació rellevant sobre aquesta queixa. El nostre equip de privadesa avaluarà la queixa en funció de la informació que ens proporcioneu i us enviarem una resposta. És possible que us haguem de demanar informació addicional per avaluar la vostra queixa. Investigarem i respondrem puntualment a les queixes que ens comuniqueu. És possible que tingueu altres drets en virtut de la legislació, i que tingueu el dret de posar-vos en contacte amb el regulador de privadesa de la vostra jurisdicció per tractar la vostra queixa.

7. Modificacions d’aquesta política de privadesa
És possible que Wallbox apliqui canvis periòdics a aquesta política. Farem aquests canvis mitjançant la publicació d’una còpia revisada d’aquesta política al nostre lloc web o, si Wallbox ho considera necessari, per correu electrònic. El vostre ús continuat del nostre lloc web, servei, o app mòbil després que es publiqui una versió revisada d’aquesta política al lloc web constituirà la vostra aprovació de la versió modificada.