Notes de la publicació de Wallbox

illustration_releaseNotes

Wallbox es compromet a oferir sempre la millor experiència de càrrega a tots els seus clients. Per això millorem contínuament les característiques dels nostres productes. A continuació trobaràs un repositori amb totes les notes emeses sobre noves publicacions, amb una explicació de tots els canvis realitzats.

Descripció general

• Noves funcionalitats
  • Millores
  • Correccions d’errors

Versions publicades:

Commander

Commander 2

Copper C

Copper S

Copper SB

Pulsar Plus

Pulsar

N/A

4.4.6

4.2.7

4.2.7

4.2.7

N/A

N/A

Noves funcionalitats

Implementació del programari de mesurament MID per a l’activació de carregadors Wallbox que compleixin amb la MID.

Accions conjuntes dels carregadors per a fer actualitzacions de programari remotes i reinicialitzacions remotes per a tots o alguns carregadors a través del Portal.

Millores:

• Núvol – carregador: La configuració de Dynamic Power Sharing no està sincronitzada amb el processador dorsal. Copper S i Copper SB.

Correccions d’errors

Portal:

• Assignació del carregador correcte quan es convida un usuari
  • Comportament no esperat per al RFID i el PIN
  • Canviar text d’invitació d’usuari

Carregador:

• Carregador en un únic usuari, desa les sessions amb l’usuari predeterminat per al Copper SB, Copper C/S i Commander 2.
  • Correcció en la gestió de wifi: en determinades condicions,  després de la pèrdua de connexió, el carregador no es torna a connectar automàticament a la xarxa wifi, per al Copper SB, Copper C/S i Commander 2.
  • Restaurar acció des dels errors de pantalla per al Commander 2.

Descripció general

• Noves funcionalitats
  • Millores
  • Correccions d’errors

Versions publicades:

Commander

Commander 2

Copper C

Copper S

Copper SB

Pulsar Plus

Pulsar

N/A

4.4.6

4.2.7

4.2.7

4.2.7

N/A

N/A

Noves funcionalitats

Implementació del programari de mesurament MID per a l’activació de carregadors Wallbox que compleixin amb la MID.

Accions conjuntes dels carregadors per a fer actualitzacions de programari remotes i reinicialitzacions remotes per a tots o alguns carregadors a través del Portal.

Millores:

• Núvol – carregador: La configuració de Dynamic Power Sharing no està sincronitzada amb el processador dorsal. Copper S i Copper SB.

Correccions d’errors

Portal:

• Assignació del carregador correcte quan es convida un usuari
  • Comportament no esperat per al RFID i el PIN
  • Canviar text d’invitació d’usuari

Carregador:

• Carregador en un únic usuari, desa les sessions amb l’usuari predeterminat per al Copper SB, Copper C/S i Commander 2.
  • Correcció en la gestió de wifi: en determinades condicions,  després de la pèrdua de connexió, el carregador no es torna a connectar automàticament a la xarxa wifi, per al Copper SB, Copper C/S i Commander 2.
  • Restaurar acció des dels errors de pantalla per al Commander 2.

Descripció general

• Power Boost/Dynamic Power Sharing
  • HMI
  • Correccions d’errors
  • Millores

Versions publicades‭

Commander

Commander 2

Copper C

Copper S

Copper SB

Pulsar Plus

Pulsar

3.1.5

4.3.7

4.0.3

4.0.3

4.0.3

4.3.8

N/A

Millores i noves funcionalitats

Nova funcionalitat:

• Pantalla del Commander i Commander 2
  1. S’ha afegit el botó «Apagar» per poder apagar el sistema operatiu abans d’apagar el carregador

Millores:

• Power Boost
  1. Estabilitat quan s’utilitza el mesurador Temco (tots els carregadors)
  2. Suport per als corrents negatius (tots els carregadors)
  • Copper C/S
  1. HMI de millora de la usabilitat (Copper C/S)

Correccions d’errors

• RFID: l’app/núvol envia al carregador la informació de RFID correcta. (Núvol)
  • RFID: configuració de RFID d’admin pel superadmin. (Núvol)
  • ROL D’USUARI: rol d’usuari actualitzat. (Núvol)
  • Estat del carregador: el Commander mostra correctament la sessió de càrrega vigent. (Commander)
  • Power Boost: acceptació de corrents de més de 65 A (tots els carregadors)

Descripció general

• Hem publicat un nou firmware/programari per a cada producte que es pot actualitzar a través de la versió de l’app de Wallbox.

Wallbox recomana fer l’actualització.

Versions publicades‭

Pulsar Pulsar Plus Commander Commander 2 Copper C/S Copper SB
NA NA 3.1.1 4.3.4 NA NA

Millores i noves funcionalitats

[TOUCH SCREEN INTERFACE]

• La interfície en islandès està disponible per al Wallbox Commander
  • La interfície en islandès, noruec, suec, català i italià està disponible per al Wallbox Commander 2

[WIFI CONNECTIVITY]

• Millores en la reconnexió automàtica a la wifi després de caigudes de connexió.

Descripció general

• S’han inclòs millores de les aplicacions de Wallbox per a Android i iOS en aquesta versió.

Wallbox recomana fer l’actualització.

Versions publicades‭

App per a iOS: 2020.2.11

App per a Android: 2020.2.11

Pulsar Pulsar Plus Commander Commander 2 Copper C Copper S/SB
NA NA NA NA NA NA

Millores

• [QUASAR]
    o Configuració V2G dels codis de xarxa a través de l’aplicació de Wallbox
  • [APP]_ Experiència d’usuari
    o Millores pel que fa a l’experiència de l’usuari de l’aplicació

Descripció general

• S’han inclòs millores de l’aplicació de Wallbox per a Android i el portal myWallbox en aquesta versió.

Wallbox recomana fer l’actualització.

Versions publicades‭

App per a iOS: NA

App d’Android:  2020.2.4

Pulsar Pulsar Plus Commander Commander 2 Copper C Copper S/SB
NA NA NA NA NA NA

Millores

• myWallbox
      • Compatible amb la versió d’Android 6.
    • Plans de subscripció
      • Els usuaris de comptes Wallbox Basic ara poden accedir a les estadístiques de sessions de càrrega i descarregar-les en un informe .csv mitjançant el portal de myWallbox.

Descripció general

• També hem llançat un nou firmware/software per a PulsarPlus que es pot actualitzar a través de la nova versió de l’app de Wallbox.

Wallbox recomana fer l’actualització.

Versions publicades‭

App per a iOS: NA

App per a Android: NA

Pulsar Pulsar Plus Commander Commander 2 Copper C Copper S/SB
NA 4.3.5 NA NA NA NA

Millores i noves funcionalitats

• [POWER SHARING SMART]
    Més resistència i fiabilitat de la funcionalitat del Power Sharing Smart

Descripció general

• Aquesta publicació iOS ofereix millores de l’aplicació de Wallbox.

Wallbox recomana fer l’actualització.

Versions publicades‭

App per a iOS: 2020.1.21

App per a Android: NA

Pulsar Pulsar Plus Commander Commander 2 Copper C Copper S/SB
NA NA NA NA NA NA

Descripció general

• Aquesta publicació ofereix millores i noves funcions de l’app de Wallbox i del portal de myWallbox.
  • També hem publicat un nou firmware/programari per a cada producte que es pot actualitzar a través de la nova versió de l’app de Wallbox.

Wallbox recomana fer l’actualització.

Versions publicades‭

Pulsar Pulsar Plus Commander Commander 2 Copper C Copper S/SB
3.7.3 4.2.2 3.0.6 4.2.6 3.9.4 3.9.3

Millores i noves funcionalitats:

• [SUBSCRIPTIONS PLANS]

Actualment Wallbox ofereix tres plànols de programari i cada organització/grup pot seleccionar un pla adequat per a la subscripció.

• Wallbox Basic
      • Gestió bàsica del carregador inclosa l’addició, la configuració, l’estat i l’eliminació només mitjançant l’aplicació
      • Gestió bàsica d’usuaris  incloses la invitació, els permisos i l’eliminació
      • Estadístiques bàsiques  de consum d’energia, de càrrega i de costos per mitjà de l’aplicació
      • Gestiona  Power Boost  i ajusta la potència de càrrega en funció del consum de la llar i de la potència restant disponible.
      • Gestiona  Power Sharing  i distribueix la potència disponible de manera uniforme entre tots els carregadors.
    • Wallbox Estàndard
      • Totes les funcionalitats de  Wallbox Basic  incloses
      • Dynamic Power Sharing  (fins a 100 A) mesura la potència disponible per a la xarxa de càrrega en cada moment i la distribueix dinàmicament entre tots els carregadors
      • Estadístiques avançades  de consum d’energia, costos, sessions actives, dades històriques en temps real i informes generats en CSV amb filtres
      • Gestió avançada d’usuaris  amb configuració de subgrups i permisos detallats
      • Gestió avançada del carregador  amb configuració d’ubicacions i seguiment detallat
    • Wallbox Business
      • Totes les funcions de  Wallbox Estàndard  incloses
      • Configuració del compte  inclosos els carregadors i els usuaris
      • Sistema de pagament  completament automatitzat amb micropagaments basats en QR
      • Informes automàtics  amb un correu electrònic mensual que inclou la informació principal i l’informe generat en CSV

El Superadministrador d’un grup podrà configurar una subscripció a un pla de pagament a través de:

• Actualització o baixada de grau el seu pla
    • Informació de facturació
    • Mètode de pagament
    • Consulta totes les factures anteriors
    • Descarrega la factura en pdf
    • Cancel·lar subscripció

• [SMARTWATCH]
    • L’aplicació Wallbox ara és compatible amb Apple Watch i dispositius Wear OS.
  • [NOTIFICATIONS]
    • Wallbox App inclou un sistema de notificació que t’ajudarà a millorar la gestió de la teva solució de recàrrega de vehicles elèctrics.
  • [OTHER IMPROVEMENTS]
    • Quan convidis un nou usuari d’administració, els usuaris del portal poden configurar l’accés a carregadors específics
    • S’han afegit nous idiomes compatibles amb l’aplicació:
      1. Anglès
      2. Castellà
      3. Alemany
      4. Francès
      5. Holandès
      6. Italià
      7. Portuguès
      8. Noruec
      9. Suec
      10. Català
      11. Txec
      12. Danès
      13. Estonià
      14. Finès
      15. Grec
      16. Hongarès
      17. Islandès
      18. Hebreu
      19. Letó
      20. Polonès
      21. Romanès
      22. Eslovac
      23. Ucraïnès

Descripció general

• Hem publicat un nou firmware/programari per a cada producte que es pot actualitzar a través de la versió de l’app de Wallbox.

Wallbox recomana fer l’actualització.

Versions publicades‭

Pulsar Pulsar Plus Commander Commander 2 Copper C Copper S/SB
NA 4.2.2 3.1.0 4.3.3 3.9.4 3.9.3

Millores i noves funcionalitats:

• Interfície islandesa per a Wallbox Commander i Commander 2
  • Millora dels comentaris dels usuaris en el Procés d’actualització del firmware mitjançant l’aplicació Wallbox
  • Millores en la reconnexió automàtica a la wifi després de caigudes de connexió.

Descripció general

• Aquesta publicació ofereix millores de l’aplicació de Wallbox.

Wallbox recomana fer l’actualització.

Versions publicades‭

App per a iOS: 2019.11.13

App per a Android: 2019.11.13

Millores i noves funcionalitats:

• Aplicació Power Boost de Wallbox per a iOS i Android
    • De vegades, la comprovació per activar i desactivar el Power Boost a través de l’aplicació de Wallbox no el desactivava; ara el desactiva sempre correctament.
  • Aplicació de Programació de Wallbox per a Android
    • Quan l’usuari estava connectat al carregador a través de l’aplicació de Wallbox per a Android i tenia una programació activa per als diumenges, aquesta programació no es reconeixia ni es connectava; ara et pots connectar perfectament al carregador i veure les programacions de qualsevol dia i hora.

Descripció general

• Aquesta publicació ofereix millores de l’app de Wallbox i del portal de myWallbox.
  • També hem publicat un nou firmware/programari per a cada producte que es pot actualitzar a través de la nova versió de l’app de Wallbox.

Wallbox recomana fer l’actualització.

Versions publicades‭

App per a iOS: 2019.10.22

App per a Android: 2019.10.22

Pulsar Pulsar Plus Commander Commander 2 Copper C Copper S/SB
3.7.3 4.1.5 3.0.5 4.2.6 3.8.5 3.8.5

Millores i noves funcionalitats:

• Dynamic Power Sharing  Disponible per a clients amb llicència de Wallbox PRO
    • El Dynamic Power Sharing (DPS) permet controlar la demanda d’un edifici i comparar-la amb el seu valor màxim permès. Quan sigui inferior al màxim, pot subministrar tota l’energia disponible restant fins arribar al màxim de l’estació de càrrega. En canvi, si la demanda de l’edifici és igual o superior al seu valor màxim permès, no es subministrarà cap energia a l’estació de càrrega. Simplement aprofitant els períodes en què hi ha poca demanda a l’edifici, es pot satisfer la demanda de l’estació de càrrega sense haver d’incrementar l’ús d’energia general de la instal·lació.
    • Per aconseguir aquest sistema de distribució d’energia, s’han combinat les funcionalitats de Power Boost i Power Sharing per crear el Dynamic Power Sharing.
    • Aquesta configuració es pot instal·lar a tots els carregadors de Wallbox. No obstant això, un PULSAR mai no pot ser el carregador principal de la xarxa.
    • Aquesta funcionalitat s’ha de configurar a través de l’app o de la pantalla tàctil de la família Wallbox Commander.
  • Informes automàtics Disponibles per a clients amb llicència de Wallbox PRO
    • Enviament automàtic per correu electrònic d’informes d’estadístiques mensuals sobre cada grup de carregadors als usuaris que siguin Superadministradors
    • L’informe inclou un CSV estàndard per a cada grup generat al portal de myWallbox
    • L’informe s’envia en un interval de temps al voltant de la mitjanit (UTC) de l’últim dia de cada mes
    • L’informe inclou les dades de les sessions de càrrega de tots els dies del mes que es tanca
  • Integració a l’app
    Hi ha dos tipus d’integració:
    • Integració de nouvinguts:
      • Conjunt de diapositives que presenten les funcionalitats bàsiques del compte que s’acaba de crear
      • Les diapositives es mostren just després de l’inici de sessió i un cop creat el compte
    • Anunci de noves característiques:
      • Conjunt de diapositives que presenten noves funcionalitats per als comptes existents
      • Les diapositives es mostren un cop actualitzada i oberta l’app
  • Actualització remota del programari del carregador
    • Via Internet a través de l’app
    • S’aplica a tots els carregadors de Wallbox connectats a Internet excepte al Wallbox Pulsar
  • Nivell d’organització dels grups
    • Canvis de grup a nivell de portal
  • Precàrrega
    • Extensió de 5 segons de la precàrrega
    • Els carregadors de Wallbox ja són compatibles amb els cotxes Smart Mercedes i Kia Niro, la qual cosa soluciona els problemes de programació detectats en el passat
    • Això afecta els models Wallbox Pulsar i Commander 1

Descripció general

• Aquesta publicació ofereix millores de l’app de Wallbox i del portal de myWallbox.
  • També hem publicat un nou firmware/programari per a cada producte que es pot actualitzar a través de la nova versió de l’app de Wallbox.

Wallbox recomana fer l’actualització.

Versions publicades‭

App per a iOS: 2019.09.16

App per a Android: 2019.09.18

Pulsar Pulsar Plus Commander Commander 2 Copper C Copper S/SB
3.7.1 4.0.2 2.9.3 4.1.3 3.7.3 3.7.3

Millores i noves funcionalitats:

• Informe d’estadístiques
    • A nivell d’«usuari», és possible que els usuaris no tinguin
      • Els usuaris tenen l’opció de seleccionar el format i la zona horària en exportar informes estadístics en format .csv del portal de myWallbox
      • Es milloren els informes estadístics del carregador incorporant camps nous i millorant la lògica de dades mostrades en columnes
      • El valor energètic s’enviarà correctament en [kWh]
      • Els informes estadístics del carregador també inclouen i admeten informació sobre la gestió dels pagaments segons el temps d’ús del carregador
  • Sistema de pagament Disponible per a clients amb llicència de Wallbox PRO
    • Disponible per a carregadors de les famílies Commander i Copper
    • Els clients amb llicències de Wallbox PRO poden posar els seus carregadors a disposició de tercers (usuaris finals), de manera que generen uns ingressos que es calculen en funció del temps d’ús
    • Aquest procés es duu a terme a través d’un servei de sistema de pagament
      • Els usuaris finals poden utilitzar aquest servei mitjançant l’app de Wallbox escanejant un codi QR situat al costat del carregador i configurant una forma de pagament
      • Els clients amb llicències de Wallbox PRO (usuaris superadmin) poden utilitzar el portal de myWallbox per configurar les seves preferències de pagament i gestionar les sessions de pagament
  • Gestió de subgrups Disponible per a clients amb llicència Wallbox PRO
    • Disponible per a tots els carregadors de Wallbox
    • SUBGRUPS DE CARREGADORS:
      • Els usuaris superadmin poden crear i eliminar subgrups de carregadors dins el seu grup
      • Els usuaris superadmin o admin poden crear, editar i eliminar subgrups d’usuaris dins el seu grup
    • SUBGRUPS D’USUARIS
      • Els usuaris finals poden utilitzar aquest servei mitjançant l’app de Wallbox escanejant un codi QR situat al costat del carregador i configurant una forma de pagament
      • Els clients amb llicències de Wallbox PRO (usuaris superadmin) poden utilitzar el portal de myWallbox per configurar les seves preferències de pagament i gestionar les sessions de pagament
  • RFID Disponible per a Wallbox Copper C/S/SB
    • L’RFID està activat per defecte a tots els models de Wallbox Copper
  • Registre d’usuari per a mòbils
    • Quan un nou usuari rep una invitació per correu electrònic, si té instal·lada l’app, pot utilitzar-la per acabar el procés de registre directament al seu mòbil; si no te l’app instal·lada, el procés el redirigeix directament a la Play Store/App Store.
  • Informació del carregador País i estat
    • Els usuaris han d’afegir país i estat en afegir i personalitzar un nou carregador
    • Aquesta informació ajudarà a calcular els tipus impositius corresponents al país seleccionat en el moment d’utilitzar els pagaments en línia

Descripció general

• S’ha publicat un nou firmware per al Wallbox Copper C/S i el Copper SB

Aquest nou firmware ajuda el WB Copper S i el Copper SB a evitar que l’endoll de càrrega quedi bloquejat a la presa de corrent i no se’n pugui alliberar, fins i tot amb el cotxe desconnectat.

Versions publicades

Copper C/S Copper SB
3.6.3 3.6.3

Wallbox recomana fer l’actualització.

Descripció general

• Aquesta publicació ofereix millores de l’app de Wallbox i del portal de myWallbox.
  • També hem publicat un nou firmware per a cada producte que es pot actualitzar a través de la nova versió de l’app de Wallbox.

Wallbox recomana fer l’actualització.

Versions publicades‭

App per a iOS: 2019.06.17

App per a Android: 2019.06.17

Pulsar Pulsar Plus Commander Copper C Copper SB
3.7.0 3.9.0 2.8.0 3.6.0 3.6.0

Millores de les funcionalitats:

• Permisos d’usuaris
    • A nivell d’«usuari», és possible que els usuaris no tinguin
      • accés a la configuració del carregador,
      • la possibilitat d’establir programacions,
      • la possibilitat de modificar la intensitat energètica
      • i només puguin utilitzar les opcions de bloqueig/desbloqueig i iniciar/pausa.
  • Millores en el concepte d’usuaris múltiples introduint la funcionalitat de «Carregador protegit»
    • Assumint que
      • l’entorn d’usuaris múltiples sempre tindrà activada la funcionalitat de bloqueig automàtic,
      • Es pot configurar un carregador en «mode de convidat» i no es bloquejarà mai
      • Un únic usuari té la possibilitat d’activar/desactivar la funcionalitat de bloqueig automàtic

Hem modificat el comportament d’«usuaris múltiples» perquè els clients puguin disposar d’un carregador «de convidat» i donar a un usuari únic la possibilitat de tenir «bloqueig automàtic».

Disponible per a tots els carregadors de Wallbox

• Planificacions remotes
    • Les programacions de càrrega ara es poden configurar, no només via Bluetooth, sinó també remotament

Disponible per a carregadors Pulsar Plus, Commander, Copper C i Copper S/SB

• Connectivitat mòbil
    • Optimització del procés d’intercanvi de dades entre el carregador i el núvol mantenint les mateixes característiques en temps real.
    • Optimització de la configuració i la reconnexió de la motxilla 3G.

Disponible per a carregadors Pulsar Plus, Commander, Copper C i Copper S/SB

• Carregadors PULSAR
    • Sessions de càrrega: s’ha afegit una exempció de responsabilitat per notificar l’hora d’acabament de la sessió de càrrega quan es desendolla el VE.
    • Millora de les actualitzacions del firmware: Tot i que, en gran mesura, l’actualització del firmware depèn de la marca, el model i el sistema operatiu del telèfon mòbil, hem aconseguit reduir el temps d’execució d’aquesta acció

Descripció general

Aquesta publicació inclou millores en la connectivitat mòbil.

Wallbox recomana fer l’actualització.

Copper SB

Versió publicada: 3.5.3

Millores_Copper SB

• Optimització del consum de dades en utilitzar la connectivitat mòbil.
    • Les dades intercanviades entre el carregador i el núvol de myWallbox es redueixen en utilitzar la connectivitat mòbil.
  • Millores en la gestió de canvis dels paràmetres de la targeta SIM (per exemple, nous paràmetres del proveïdor de la SIM).
  • Millores en l’estabilitat i solidesa de la connectivitat mòbil.

Descripció general

Aquesta publicació inclou millores d’estabilitat i en l’experiència d’usuari a través del portal de myWallbox i de l’app de Wallbox.

Wallbox recomana fer l’actualització.

Millores

• Millores en el reconeixement facial (Copper C i Copper S): Reducció del temps de reacció en desbloquejar el carregador a través del procés de reconeixement facial
  • Portal de myWallbox
    • Carregador
      • La llista de carregadors es carrega més ràpidament
      • L’opció d’afegir un carregador al grup només està disponible per als usuaris amb drets d’admin o de superadmin
    • Estadístiques
      • Ara els usuaris poden visualitzar tot l’historial de sessions, no només les dels últims dotze mesos
      • Millores de filtratge de dades
      • Ara la visualització és més fàcil d’utilitzar i més intuïtiva
    • Usuaris
      • Finestra emergent de validació del camp de contrasenya quan l’usuari introdueix valors incorrectes
      • Quan hi ha problemes per penjar la imatge de l’usuari (avatar), apareix un missatge d’error que informa l’usuari
      • Millores en la jerarquia de gestió administrativa:
        • Els superadmin i els admin poden eliminar usuaris
        • Els superadmin poden eliminar admins
      • Els diferents tipus d’usuaris (superadmin/admin/usuari) tenen diferents icones, de manera que es poden diferenciar
      • Quan un usuari desvinculi un carregador, no es desvincularà per a tot el grup; cap altre usuari del mateix grup es veurà afectat
      • Es pot eliminar l’RFID d’un usuari existent (família Copper)
  • App de Wallbox
    • Optimització de la sincronització i la comunicació entre l’app i el carregador. Les característiques com la connectivitat, el Power Sharing i el Power Boost no estaran disponibles fins que la sincronització s’hagi completat.

Versions de l’app de Wallbox publicades:

• App per a iOS: 2019.4.9
  • Android 2019.4.9

Descripció general

• Aquesta publicació ofereix millores de l’app de Wallbox i del portal de myWallbox.
  • També hem publicat un nou firmware per a cada producte que es pot actualitzar a través de la nova versió de l’app de Wallbox.

Wallbox recomana fer l’actualització.

App de Wallbox

Versions publicades:

• App per a iOS: 2019.2.28 (202)
  • Android 2019.2.28

Millores de les funcionalitats:

• Connectivitat wifi
    • Millores en el procés de configuració
    • Millores en els comentaris dels usuaris de la connexió wifi
    • Millores en la reconnexió wifi
    • També notifica a l’usuari quan el carregador està connectat al router però no té una connexió a Internet activa.

Disponible per a Copper C, Copper SB i Commander.

Portal de myWallbox

Millores de les funcionalitats:

• Connectivitat wifi
    • Millores en el procés de configuració
    • Millores en els comentaris dels usuaris de la connexió wifi
    • Millores en la reconnexió wifi
    • També notifica a l’usuari quan el carregador està connectat al router però no té una connexió a Internet activa.

Disponible per a Copper C, Copper SB i Commander

• RfiD
    • Compatibilitat amb UID de deu o disset caràcters decimals, o alfanumèriques amb quatre o set bytes.
    • Redueix el temps d’autenticació de l’RFID amb el carregador.

Disponible per a Copper C i Copper SB

• Nom del grup
    • El superadmin del portal pot editar el nom del grup

Disponible per a tots els productes

Pulsar

Versió publicada: 3.6.3

Millores

• Les millores comentades, esmentades a la pàgina 1, per a aquest producte (a la secció del portal)

Commander

Versió publicada: 2.7.0

Millores

• Les millores comentades, esmentades a la pàgina 1, per a aquest producte (a la secció de l’app i del portal)
  • El senyal wifi i la connexió amb el núvol es visualitzen a la pantalla (no només a l’app)
  • Marca: la imatge de marca es mantindrà al carregador encara que es perdi la connexió a Internet.

Copper C

Versió publicada: 3.5.0

Millores

• Les millores comentades, esmentades a la pàgina 1, per a aquest producte (a la secció de l’app i del portal)
  • RfiD
    • Compatibilitat amb UID de deu o disset caràcters decimals, o alfanumèrics amb quatre o set bytes.
    • Redueix el temps d’autenticació de l’RFID amb el carregador.
  • En desbloquejar el carregador, el color LED mostra sempre el comportament esperat i no es congela sota cap circumstància.
  • El senyal wifi i la connexió amb el núvol es visualitzen a la pantalla (no només a l’app)

Copper SB

Versió publicada: 3.5.0

Millores

• Les millores comentades, esmentades a la pàgina 1, per a aquest producte (a la secció de l’app i del portal)
  • RfiD
    • Compatibilitat amb UID de deu o disset caràcters decimals, o alfanumèrics amb quatre o set bytes.
    • Redueix el temps d’autenticació de l’RFID amb el carregador.
  • En desbloquejar el carregador, el color LED mostra sempre el comportament esperat i no es congela sota cap circumstància
  • El senyal wifi i la connexió amb el núvol es visualitzen a la pantalla (no només a l’app).

Descripció general

• Aquesta publicació ofereix millores de l’aplicació de myWallbox.
  • També hem publicat un nou firmware de Pulsar per a cada producte que es pot actualitzar a través de la nova versió de l’app de Wallbox.

Wallbox recomana fer l’actualització.

App de Wallbox

Versions publicades:

• App d’IOS 2019.2.6 (198)
  • App d’Android 2019.2.6 (102)

Millores de les funcionalitats:

• Sincronització de la configuració de la funcionalitat gestual entre l’app i els carregadors Copper
  • Llengües: textos actualitzats en francès
  • Ara es pot desvincular l’usuari del carregador sense connectar amb el carregador
  • Nova versió 3.6.1 del firmware de Pulsar (explicada a la secció «Pulsar»)

Pulsar

Versió publicada: 3.6.1

Millores

• Correcció d’errors – Càlcul energètic emmagatzemat a la sessió

Descripció general

• Aquesta publicació ofereix millores de l’app de Wallbox i del portal de myWallbox.
  • També hem publicat un nou firmware de Pulsar per a cada producte que es pot actualitzar a través de la nova versió de l’app de Wallbox.

Wallbox recomana fer l’actualització.

App de Wallbox

Versions publicades:

• iOS 2019.1.24 (195)
  • Android 2019.1.24 (101)

Millores de les funcionalitats:

• Sincronització de la configuració de la funcionalitat gestual entre el portal, l’app i els carregadors Copper
  • Estadístiques visualitzades al portal i a l’app
  • Configuració de la programació (de tots els carregadors)
  • Sincronització de les sessions de càrrega entre l’app i el núvol mitjançant Bluetooth
  • Nova versió 3.6.0 del firmware de Pulsar (explicada a la secció «Pulsar»)
  • Correccions menors (errors de traducció, configuració de la imatge de perfil)

Portal de myWallbox

Millores de les funcionalitats:

• Visualització dels gràfics de dades
  • Coherència i filtratge de dades d’estadístiques i sessions
  • Dades de la llista de carregadors i visualització de grups
  • Assignació de carregadors
  • Estadístiques visualitzades al portal i a l’app
  • Gestió d’usuaris del portal
  • Gestió de carregadors del portal
  • Correccions menors (visualització d’imatges de perfil, errors de traducció)

Pulsar

Versió publicada: 3.6.0

Millores

• Comportament i assignació vigent de la programació