Visió general del accessori Onyx Pedestal

Onyx pedestal

Visió general del accessori

Onyx permet una instal·lacióúnica o dual del teu Wallbox.

El pedestal Onyx combina la tecnologiadels materials ambl’art. L’ús de la combinació de l’acer amb el vidre d’alt rendiment fa possible la solució de recàrrega més avançada del moment. Tenint en compte totes les combinacions possibles, el pedestal permet solucions úniques o flexibles en funció de la demanda de cada instal·lació.

El pedestal està dissenyat com a un accessori de suport per a l’instal·lació de:

• Wallbox Copper C
  • Wallbox Copper SB
  • Wallbox Commander 2
  • Wallbox Quasar

La solució Wallbox Academy Training & Certification és una experiència d’immersió d’un dia a les instal·lacions de Wallbox a Barcelona i Madrid o a les instal·lacions dels nostres socis… Rebreu una visió general de tots els productes i serveis de Wallbox. Si voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres