Visió general de myWallbox

myWallbox

Control dels nostres carregadors a través de l'app myWallbox

Connecta’t i controla el teu carregador des de qualsevol lloc gràcies a l’app myWallbox.
Gestiona la càrrega i supervisa l’estat de la càrrega.
Configura i modifica la planificació de la càrrega per aprofitar les tarifes reduïdes en hores de menys demanda.
Bloqueig i desbloqueig a distància.
Estadístiquesen temps real.
Notificacionsen temps real.

Preguntes freqüents relacionades

La solució Wallbox Academy Training & Certification és una experiència d’immersió d’un dia a les instal·lacions de Wallbox a Barcelona i Madrid o a les instal·lacions dels nostres socis… Rebreu una visió general de tots els productes i serveis de Wallbox. Si voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres