Registres de càrrega

Els registres de càrrega no apareixen en el lloc web de myWallbox ni a l’aplicació de Wallbox

Per tal que les estadístiques de càrrega apareguin a l’aplicació o al portal myWallbox, el Copper s’ha de connectar a Internet.

Comprova primer la connexió a Internet.

Si les estadístiques de càrrega encara no apareixen, pots fer el següent:

1. Comprova l’última versió de firmware del seu Copper i assegura’t que està actualitzat.
  2. Elimina l’aplicació de Wallbox del telèfon, torna a descarregar l’aplicació, connecta’t al teu Copper mitjançant Bluetooth i permet que el dispositiu es sincronitzi amb el teu telèfon. Això permetrà al Copper enviar les estadístiques mitjançant Bluetooth en lloc d’Internet.
  3. Restableix el sistema del carregador. A l’aplicació Wallbox, vés a: Configuració > Opcions avançades > Reiniciar.