1. Home
  2. Knowledge Base
  3. myWallbox
  4. Preguntes freqüents
  5. Quins filtres es poden aplicar a la informació de les sessions de càrrega

Quins filtres es poden aplicar a la informació de les sessions de càrrega

1. Introducció

Wallbox sempre vol proporcionar als seus clients els millors productes, serveis i experiència d’usuari. Una part molt important d’aquesta experiència d’usuari és l’app de Wallbox i el portal de myWallbox.

Tant l’aplicació com el portal permeten al client tenir un control total de la seva experiència de càrrega, recopilar informació de la sessió del carregador, estadístiques, consum, usuaris, etc. Això permet a tots els nostres clients tenir una gestió completa del seu consum d’energia i un estalvi de costos relacionat amb l’adopció de vehicles elèctrics.

Els filtres són útils per analitzar les estadístiques de càrrega del carregador. Pots filtrar les dades de càrrega mitjançant diferents filtres per conèixer millor les mètriques de càrrega.

També pots generar un informe resum de les teves sessions de càrrega a través del portal Wallbox.

Wallbox ofereix actualment tres plans de programari: Bàsic, Estàndard i Business. Els clients del pla de Wallbox Bàsic poden obtenir només les aplicacions sobre estadístiques bàsiques de consum d’energia, de càrrega i de costos. Els clients del pla Bàsic no poden descarregar els detalls de la sessió.

Els clients del pla de Wallbox poden descarregar fàcilment tota la informació sobre consum d’energia, costos, sessions actives, dades històriques en temps real i també poden generar informes en format CSV amb filtres, sempre que calgui. Els clients del pla Wallbox Business, a més dels anteriors, poden rebre un informe resumit de les mètriques principals de totes les sessions de càrrega mitjançant correu electrònic.

2. Filtres

Pots aplicar els filtres següents a les dades enregistrades de les teves sessions de càrrega:

• Per subgrups de carregadors Pots filtrar les dades pels diferents subgrups de carregadors que s’han creat.
  • Per carregador: filtra els carregadors dels teus grups.
  • Per usuari: filtra els usuaris dels teus grups.
  • Per pagament: filtra les sessions de pagament o les sessions de no pagament. Aquest filtre només s’aplica als subscriptors del pla Wallbox Business.
  • Per les dates d’inici i finalització: selecciona les dates d’inici i finalització que vols veure.

La solució Wallbox Academy Training & Certification és una experiència d’immersió d’un dia a les instal·lacions de Wallbox a Barcelona i Madrid o a les instal·lacions dels nostres socis… Rebreu una visió general de tots els productes i serveis de Wallbox. Si voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres