Què són els codis de xarxa i per què els necessito?

Què són els codis de xarxa?

Són els paràmetres elèctrics que permeten que el teu carregador injecti energia a la xarxa elèctrica de manera segura i fiable.

Per què necessito codis de xarxa?

La configuració correcta d’aquests paràmetres és imprescindible per tal que el teu carregador pugui descarregar-se a la xarxa.

Per què no puc editar els codis de xarxa?

Modificar aquests paràmetres pot suposar que el teu carregador no funciona correctament i per tant, la seva configuració està estrictament reservada a un tècnic certificat. Només el personal qualificat i autoritzat pot realitzar canvis. Una configuració incorrecta pot produir danys i estar subjecta a sancions econòmiques.

No obstant això, como a usuari sempre podràs veure el valor d’aquests paràmetres, així també com el codi de xarxa que s’ha configurat al teu carregador.

Si hi ha un problema relacionat amb els codis de xarxa, què he de fer?

Qualsevol problema relacionat amb aquests paràmetres l’ha de gestionar un tècnic certificat. Posa’t en contacte amb el nostre equip de manteniment per a més informació:

Puc comprovar els codis de xarxa?

Qualsevol usuari pot consultar aquests paràmetres accedint-hi. No obstant això, només els instal·ladors estan autoritzats a modificar aquests valors.

I si al meu país o regió no hi ha cap codi de xarxa disponible?

Si un país o estat no té un codi de xarxa disponible, l’instal·lador no podrà accedir a aquesta secció. En aquest cas, la funció de descarregar no està disponible.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 14/01/2022