Descripció general de producte Pulsar MAX

Pulsar MAX

Descripció general del producte

Wallbox Pulsar Max és una solució de càrrega intel·ligent potent i de confiança per a vehicles elèctrics i híbrids endollables, optimitzada per a ús residencial.

Pulsar Max conserva la mida compacta i el rendiment avançat de la família Pulsar i alhora ofereix un disseny robust millorat, una qualificació de protecció IK10 i una instal·lació encara més fàcil. Pulsar Max es controla amb l’app myWallbox mitjançant WiFi i Bluetooth, i és compatible amb totes les funcionalitats de gestió d’energia de Wallbox.

Articles relacionats

Updated on 31/03/2022