Afegir el teu carregador al teu compte mitjançant el portal myWallbox

• Com funciona aquesta nova forma d’afegir el carregador?

El codi de Resposta Ràpida (QR) ajuda a facilitar el procés de vincular un carregador al teu compte de myWallbox a l’aplicació mòbil myWallbox. Senzillament escanejant el codi QR situat al costat esquerre del carregador, tota la informació pertinent per a aquest procés (número de sèrie, UID, país i estat o regió) s’introdueix automàticament fent que aquest procés es redueixi a només 2 passos. Per adquirir aquesta informació sempre se sol·licita el consentiment de l’usuari.

• Com puc afegir el meu carregador mitjançant el QR?

Els passos per afegir el teu carregador mitjançant aquest procediment són els següents (es dona per descomptat que els usuaris s’han descarregat l’aplicació mòbil myWallbox i s’hi han registrat):

1. Obre l’aplicació mòbil myWallbox, inicia sessió i fes clic a l’opció «Ja tinc un carregador» o (si ja has afegit un carregador) selecciona la icona «+» a la cantonada inferior dreta.

2. Escaneja el codi QR que hi ha al costat esquerre del carregador. Si hi ha qualsevol problema amb el codi QR, fes clic a l’opció «AFEGIR MANUALMENT».

3. Comprova que el número de sèrie, l’UID, el país i l’estat o la regió siguin correctes i fes clic al botó «CONFIRMAR». En cas que hi hagi qualsevol camp buit, emplena’l manualment i després fes clic a «CONFIRMAR».

4. Comprova que el carregador ara apareix al teu compte.

• Qualsevol pot escanejar el QR del carregador i afegir-lo al seu compte?

Un carregador només es pot afegir una vegada i, per tant, un cop l’hagis vinculat al teu compte, ningú més podrà afegir-lo.

• Puc afegir el carregador mitjançant el codi QR si el meu dispositiu mòbil no està connectat a Internet?

Un usuari pot escanejar el codi QR i tota la informació s’introduirà automàticament als camps corresponents de l’aplicació mòbil. Tanmateix, per poder afegir el carregador és imprescindible tenir connexió a Internet.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 03/02/2022