On trobar l’SN i l’UID del carregador

Cada Wallbox té un número de sèrie (Serial Number, SN) únic i un ID d’usuari (UID) associats al carregador. Tots dos són exclusius del carregador, però l’SN l’identifica i l’UID fa de contrasenya.

Introducció

Cada Wallbox té un número de sèrie (Serial Number, SN) únic i un ID d’usuari (UID) associats al carregador. Tots dos són exclusius del carregador, però l’SN l’identifica i l’UID fa de contrasenya.

Aquí teniu informació útil per tal de:

• Vincular el perfil de myWallbox al carregador
  • Utilitzar l’app de Wallbox i/o el portal de myWallbox, etc.

Tots els nostres carregadors admeten aquesta funcionalitat com a part de la gestió completa de l’experiència de càrrega que volem proporcionar als nostres usuaris finals.

Trobar l’SN i l’UID a la caixa

Si teniu la capsa on hi havia el carregador, a l’exterior veureu un adhesiu amb l’SN i l’UID. Mireu aquí primer:

Trobar l’SN i l’UID al carregador

Si ja no teniu la capsa on hi havia el carregador, podeu mirar el carregador mateix.

Si teniu un Pulsar, un Pulsar Plus o un Commander, trobareu el mateix adhesiu a la part inferior esquerra del carregador.

Si teniu un Copper C, un Copper S o un Copper SB, trobareu l’SN gravat amb làser a la part inferior del carregador.

Si encara teniu problemes per trobar l’SN o l’UID del carregador, poseu-vos en contacte amb el departament d’atenció de Wallbox (service@wallbox.com) i us ajudarem.

Updated on 30/12/2019