Notificacions a l’aplicació Wallbox

1. Introducció

A Wallbox sempre volem proporcionar als nostres clients els millors productes, serveis i experiència d’usuari. Una part molt important per proporcionar una gran experiència als usuaris és l’aplicació mòbil Wallbox.

L’aplicació permet als nostres clients tenir un control complet de la seva experiència de càrrega, recopilar informació de la sessió del carregador, estadístiques, consum, usuaris, etc. L’aplicació Wallbox envia notificacions fàcils d’utilitzar perquè pugueu supervisar la sessió de càrrega actual en temps real i rebre notificacions quan el vehicle hagi acabat de carregar.

Amb l’ajuda d’aquestes notificacions pots continuar amb les teves tasques sense necessitat de fer un seguiment del temps de càrrega transcorregut.

2. Notificacions d’usuari

Pots activar les notificacions d’usuari a la secció Detalls de l’usuari de l’aplicació Wallbox. Pots rebre notificacions de la família de carregadors Copper, Commander i Quasar . A la família de carregadors Pulsar, només Pulsar Plus pot rebre notificacions. Pulsar només ofereix la connectivitat bluetooth i, per tant, no pot enviar notificacions. La següent taula conté una llista dels carregadors que poden enviar notificacions.

Carregador Notificacions
Pulsar Plus
Pulsar No
Copper C
Copper SB
Commander 2
Quasar

L’aplicació Wallbox envia actualment les tres notificacions següents

1. La teva càrrega ha finalitzat: Rebràs aquesta notificació quan finalitzis la sessió de càrrega en curs. Això sol passar quan la bateria del vehicle es carrega completament i deixa d’exigir més càrregues. Per rebre aquesta notificació, assegura’t que el connector EV encara estigui connectat al vehicle.
  2. La teva càrrega pública ha finalitzat: Rebràs aquesta notificació quan finalitzis la sessió en un carregador públic. Això sol passar quan es finalitza el temps de càrrega configurat i, fins i tot, si el vehicle exigeix més càrrega.
  3. Pròximes programacions: Rebràs aquesta notificació 10 minuts abans de l’inici de la sessió de càrrega programada només si el connector EV no està connectat al vehicle. Si el connector EV està connectat, la sessió de càrrega començarà a l’hora prevista sense enviar cap notificació.

Nota: En una configuració multiusuari, les notificacions de finalització de càrrega només es rebran si la funció de bloqueig automàtic del carregador està habilitada.

2. Activar la funció de notificacions

Pots activar la funció de notificacions des de la secció de detalls de l’usuari de l’aplicació. Segueix els passos següents per habilitar la funció de notificacions:

1. Obre l’aplicació Wallbox al vostre telèfon intel·ligent.

2. Prem la icona d’usuari per accedir als detalls de l’usuari.

3. NOTIFICACIONS de TAP.

4. Activa les notificacions rellevants per a tu.

Habilita el commutador TOTES ACTIVES per rebre totes les notificacions.

5. Fes clic a DESA.

Ara començaràs a rebre les notificacions.

La solució Wallbox Academy Training & Certification és una experiència d’immersió d’un dia a les instal·lacions de Wallbox a Barcelona i Madrid o a les instal·lacions dels nostres socis… Rebreu una visió general de tots els productes i serveis de Wallbox. Si voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres

Updated on 20/02/2020